DalForno

Reposfääreille olivat ilmaantuneet myös DalFornon pojat, jotka paistelivat pizzaa ihan iltamyöhään saakka. Ihan huippuhyvän makuista italialaistyylistä pizzaa omalla taikinajuurella hyvistä raaka-aineista ja sen todella maistaa. Kun pizzat vielä paistetaan puu-uunissa ei parempaa ole näillä main tarjolla. Pojat paistelevat pizzaa mielellään myös erilaisissa juhlissa ja pizzan lisäksi järjestyy myös salaatit ja suolaiset piirakat, jälkkäriksi tietysti makoisaa tiramisua.

DelFornon facebook-sivuilta kopsattua: ”Filippo ja Massi alkoivat paistaa Osteria da Filipon taikinajuureen leivottua pizzaa asiakkaiden luona vuonna 2014. Kun Pizza Party -palvelun sana alkoi levitä ja uuni alkoi liikkua tiuhaan Rauman seudulla, oli tullut aika ostaa uusi, isompi uuni. 

Liikkumisen helpottamiseksi uuni päätettiin asentaa suoraan perävaunun päälle. Näin sai alkunsa Piikkiössä kirjoilla oleva DalForno (suomeksi ”uunista ulos”), joka tulee paistamaan Osteria da Filipon laadukkaita pizzoja eri yleisötapahtumiin, festareille, yksityistapahtumiin – sinne, missä asiakkaat ovat. 
Jos haluat lisätietoja palvelusta tai tilata meidät juhliisi, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] A presto!”

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/6072