Reposfääri 2017

Ihan huikea Reposfääri jälleen ja mikä keli, kaksi pisaraa koko illaksi olikin ihan pisaratonta ja Helsinki taisi kerätä kaiken luvatun sateen, hyvä meille. Kivaa letkeää musaa, herkullisia ruokakojuja, painolastikasviretkeilyä, lapsille jos jonkinnäköistä askartelua ja touhua ja tuo acrojooga ♥. Joogasivat sopivasti ihan meidän kahvikojun lähellä ja seurailin kerrassaan kaunista liikehdintää koko illan, niin hienoa ja taitavaa. Kaikki tämä reposfääreileminen on muuten mahdollista ihan ilman pääsymaksua, aivan mahtava voimannäyte jälleen, kiitos kaunis tästä.

Me olimme liikeellä aika suppealla mittakaavalla, mutta masaliisat, mustikkapiirakka ja saaristolaisleipä lohitahnalla tekivät kauppansa ja kahvi tietysti myös. Samalla sai seurailla kaikki esiintyjät ja jutella muutamien tuttujen kanssa. Jaloissa on taas tänään tuntunut ihan uusia lihaksia, kun pakun perään pomppiminen yhdeksän tunnin ajan on tehnyt tehtävänsä. Ehkä seuraavaksi kerraksi pitää hiukan treenata. Ai niin ja ajelin hetkisen sellaista kuvauskopteria ihan fiiliksissä, huikeat maisemat Reposaarta taivaalta katsottaessa, kerrassaan mainio vekotin.

Paistetut kotisirkat tai mitä lievät oli ehkä yksi illan puhutuin ruokajuttu, moni kävi maistamassa vähän tai ostamassa hiukan enemmän, hampaan koloon kuulemma jäivät mielellään jalkoineen. Ukko haki oman satsinsa, minä jätin suosiolla väliin mausteiden takia. Joku oli sitä mieltä, että mikä vaan maistuu hyvältä vahvasti maustettuna ja rasvassa paistettuna. Toinen taas kahvia ostaessaan kommentoi, että nämä ovat samanlaisia kikkareita mitä yleensä jää paistinpannuun ruuanteon jälkeen. Mene ja tiedä. Hittituote kuitenkin.

Permanent link to this article: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/6071