Terveisiä Tampereelta

Kuten kuvista näkyy ihastuin ihan totaalisesti Tampereen kukkaloistoon, tällaisia ottaisin kiitos omallekin pihalle. Keli ei ollut mikään maailman parhain, sillä välillä satoi ihan kaatamalla, mutta se ei menoa haitannut. Kaupunkikierroksella nappailimme naposteltavaksi mukaan torin antimia vadelmia ja mansikoita, ostoksia teimme lähinnä Plantagenissa. Laitoin Ukon autokaupoille ja ostin koko kärryllisen sisäkasveja, harmi ettei kärryihin mahtunut ihan koko repertuaaria mitä olin miettinyt. Kerrassaan mainio kukkakauppa.

Ja ruokasuositus Sitko pizza & bar, käsityönä valmistettua real artisan pizzaa, “itse tehty, alusta saakka, viimeisen päälle”. Pizzapohjat saavat makunsa talon omasta hapanjuuresta, laadukkaista jauhoista sekä vanhoista italialaisista leivontamenetelmistä. Pizzojen päältä löytyy takuulla tuoreet raaka-aineet ja tarjolla on myös gluteeniton vaihtoehto sekä vegaaninen juusto.  Näsilinnankatu 22, 33210 Tampere.

Matkan varrella poikkesimme Hämeenkyrössä pop up vohvelikahvila Vanha Kuivuriin, joka sijaitsi vanhassa kuivurirakennuksessa kirpputorin kera. Todella herkulliset vohvelit myös suolaisella täytteellä, Ukko nautiskeli yrttibroileriversiosta ja ilmekin kertoi, että hyvää oli. Vohvelibaari auki vielä muutaman päivän. Poikkea ihmeessä, jos kuljet ohi.

Permanent link to this article: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/6069