Se on siinä

Kaikki kiva päättyy aikanaan ja hyvä niin, sillä olo on kuin Mount Everestin huipulle kiivenneellä. Nämä viimeiset päivät ovat joka vuosi olleet ihan mahdottomia, sillä ihmisiä käy yhtenä virtana ja tavarakin loppuu ennen aikojaan. Pahoittelut siitä, mutta ei yksi ihminen ja yksi uuni parempaan pysty. En myöskään halua tätä konseptia laajentaa, sillä kotikutoisesti on tarkoitus jatkossakin toimia, kun on kyse kuitenkin kesäharrastuksesta. Mukavia ihmisiä ja mukavia kohtaamisia, varsinkin alkukuusta kerkiää aina jutellakin kaikessa rauhassa ja välillä pitämään jopa lakisääteisen kahvitauon.

Eräs blogin lukija sanoi lähteneensä Oulusta asti ihan vartavasten blogin kesäkahvilatouhua katsomaan. Ihan huippua, terveisiä Ouluun. Monelta suunnalta on väkeä käynyt ja englantiakin käytetty useaan otteeseen. Ihmiset ovat olleet varsin ihastuneita Räpsööseen. Ei muutakun lapsiperheitä tänne lisää kiitos, talojen hinnat ovat edullisia ja kyläyhteisö vireä. Vaikka tässä pari päivää pitää ottaa levon kannata nyt kun jäljet on suurinpiirtein siivottu, niin mansikoita ostin ja pakastin tänään, huomenna vielä lisää, niin on sekin homma hoidettu. Me olemme tässä kuussa nauttineet keskimmäisen tekemää carbonaraa useaan kertaan, on ollut pekonia, savukinkkua ja nyhtöpossua. Olen suuresti kiitollinen perheestäni, joka jaksaa myötäillä hulluja touhujani, kiitos heille ♥ . Kiitos kaikille kesäihmisille, jotka poikkesitte meillä, toivottavasti tavataan vielä.

P.S Kuvien ottaminen jäi taas aivan minimiin, mutta käykääs katsomassa Sillä sipulin mietteitä Meri-Porista ja siellä juttua myös Tyrniä ja tyrskyjä pop upista.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/6066

2 kommenttia

2 pingiä

    • Kaisah on 1.8.2017 at 08:04

    Kiitos ihanasta kahvilasta! Olen blogisi seuraaja Kuopiosta ja monien ihanien postauksiesi vuoksi olen haaveillut päästä käymään Reposaaressa. Tänä kesänä se onnistui ja ihastuimme kertaheitolla. Siikaranta Camping oli loistava kohde yöpyä, Merry Monkissa huikeat burgerit, viehättävä kyläidylli hiekkakujineen ja hurmaavine pihapuutarhoineen ja SE TEIDÄN KAFFELA!!! Palvelu oli loistavaa ja leivonnaiset makoisia! Tänne halutaan tulla uudestaan, joten kiitos aherruksesta ja toivottavasti toiminta jatkuu tulevina kesinä! =)

    • sari kalliomäki on 2.8.2017 at 06:07

    Onpas ihana kuulla Kaisa että olette viihtyneet Räpsöössä ♥ tervetuloa uudelleen aurinkosaarelle. Haluaisin vastavierailulle Kuopioon 😀

Kommentit eivät ole päällä.