Tyrniä ja tyrskyjä pop up pyörii

Suklaakakku juuri valmis ja odottelee vain kuorrutetta, siis leivonta menossa. Joku totesi äskön kaupassa, että onkos tänään leipomispäivä, vitsi, tietenkin. Kyllä kai sitä tavaran laadusta ja määrästä näkee, että mikä on illan ja aamun teema kuukauden ajan, leipominen tietysti, mutta tuleepahan leivottua kerralla kunnolla, kun nuo herrat eivät niin makean perään ole. Hiukan tänään tosin houkuttelin, että Ukko voisi laajentaa tarjoilijan duunista leipomishommiin, vaikka sitä pullaa, kun sitäkin on kyselty.

Viime viikonlopun Räpsöön avoimet ovet olivat jälleen aikamoinen yleisömenestys ja monet tekivät hienoja löytöjä, meillä viuhui useita tarjoilijattaria edes takaisin ja silti oli monen tunnin ajan tasainen jono. Monet tosin totesivat, että oikein haluavat tulla humupäivänä jonottelemaan ja mikäs siinä, kun ilmakin oli korea. Päivä sujui suuremmitta kommelluksitta ja iloinen puheensorina kuului ulkoa taukoomatta koko päivän. Kesä on ihana ja kesäihmiset erityisen mukavia. Varsin iloinen olen siitä, että niin moni blogin lukija on myös käynyt kahvilaa katsastamassa, muutamat varsin kaukaakin. Hauska nähdä lukijoita ihan livenä. Myös kantisasiakkaita, jotka ovat käyneet joka kesä useaan kertaan on kertynyt yllättävän paljon ja monet kasvot ovat jääneet mieleen niin, että muistaa juttuja ja asioita edellisiltä kesiltä. Eräskin pari oli ekana kesänä kahdestaan, seuraavana ison vatsan kanssa ja nyt pienen tyttösen kera, aika ihanaa sanoisin. Ja ei, emme ole väärällä alalla, vaikka niin on kovasti väitetty, kyllä tämä on jatkossakin ihan vain harrastus ja yhteinen sellainen, koska ei tästä yksin mitään tulisi.

Iloiset ja tyytyväiset kesäkulkijat ovat se palkka mikä tästä sitten suurimpana jää mieleen ja jonka takia jaksaa aina uudelleen pykätä pikku kahvilan pystyyn. Homma on kuitenkin kohtuullisen iso näin pientä aikaa varten ja tänä vuonna tavaroiden raijausta varten Ukko olikin hommannut kuorma-auton. Olihan se kätevä, vaikka minusta Ukko harrasti sitä perälavan kanssa edestakaisin keikkumista liiankin kanssa, tuntui olevan aika hienoa. Onhan sitä tavaraa ja tarviketta, kun on tullut hommattua aina hiukan jotain lisääkin.

Me jatkamme prikan kanssa kulkemista ja kaffeen ja herkkujen tarjoilua, toivotaan että kaikki sujuu join kuin mallikkaasti loppuun saakka. Joka päivästä pitää yrittää nauttia, sillä aika menee ihan hirvittävällä vauhdilla. Jos kuljeskelet täällä päin, niin poikkea ihmeessä.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/6060

2 kommenttia

2 pingiä

    • Lukija on 16.7.2017 at 07:36

    Hei. Missä tämä kahvila paikka sijaitsee? Tekisi mieli tulla pidemmältäkin, mutta osoite selviä mistään .

    • sari kalliomäki on 17.7.2017 at 06:06

    Pikkuinen kahvilamme on Reposaaressa, Kirkkokatu 39 on osoite ja tämä on niin pieni saari, että varmasti löytyy. Olemme auki päivittäin 12-18 heinäkuussa, paitsi viimeinen lauantai ja maanantai kiinni. Tervetuloa 🙂

Kommentit eivät ole päällä.