Voileipäkakut

Tällä hetkellä kaivetaan reseptiarkistoja ehkä enemmän kuin mihinkään muuhun aikaan vuodesta, sillä tiedossa on vajaan parin viikon päästä erilaisia juhlia ja valmistujaisia joka lähtöön. Monet haluavat tehdä tarjottavat itse ja jotain erilaistakin olisi pöytään kiva saada. Monessa perheessä on silti ne tietyt luottoreseptit, jotka toteutetaan juhlien yhteydessä, sillä varmaksi koetut useaan kertaan harjoitellut versiot eivät kovin helposti mene mönkään. Välillä ja varsinkin jos on tällainen kokeilunhaluinen riskeeraaja kuten täällä päässä ollaan, on kiva kokeilla jotain ihan uutta ja itsekin innostuu ihan eri tavalla. Keräilenkin teille pariin postaukseen taas kakkuehdotuksia, sillä niitä voi olla hiukan vaikea täältä blogiviidakosta hahmottaa. Tässä postauksessa tietysti minun suosikkini eli Lohivoileipäkakku, joka on aina yhtä suosittu ja jonka koristelemisessa voi päästää mielikuvituksensa valloilleen.

Mehevä voileipäkakku saa täytteensä kinkusta, tuorejuustosta, paprikasta, ruohosipulista, kevätsipuista ja suolakurkusta. Tähän on myös helppo lisäillä omia suosikkeja. Punaisesta paprikasta saa kivan punaisen värikerroksen, eikä makukaan ole lainkaan huono. Yhdistele reippaasti ja rajatta erilaisia koristeita, kaikki syötäväksi käyvä kelpaa. Ei tosin kannata laittaa mitään kovin kosteita koristeita varsinkaan jos kakku valmistetaan jo juhlia edeltävänä päivänä.

Permanent link to this article: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/6038

4 comments

4 pings

Skip to comment form

  • Hannah lehmuskujalta on 23.5.2017 at 07:05

  Sarppu, nämä voileipäkakuthan ovat aivan taideteoksia, tosi upeita! Ja varmasti herkullisia. Kiitos inspiraatiosta ja vinkeistä.
  Kaikkea ihanaa kevääseenne ja juhlahumuihin♥

  • Kontturi Seija on 24.5.2017 at 03:04

  Onpa upeat ja taidokkaasti tehdyt kakut.
  Pian päästään maistelemaan kakkuja ja simaa pop up kahvilaan…voi oispa jo heinäkuu!
  Aurinkoisia kevätpäiviä teille!

  • sari kalliomäki on 27.5.2017 at 17:44

  Kiitos Hannah <3

  • sari kalliomäki on 27.5.2017 at 17:44

  Samoin Seija aurinkoa sinullekin.

Comments have been disabled.