Kyljyksiä kolmella tapaa

Jottei pääse unohtumaan hyvät ja helpot kyljysohjeet niin poimin tähän muutaman muistin virkistämiseksi. Maustetut porsaankyljykset ovat saaneet sopivat makuvivahteet rommista ja salviasta. Nopeasti pinnasta ruskistettujen pihvien ympäri kääräistään pekonia. Mukaan tulee vielä parmesaania ja runsaasti kermaa. Näiden kanssa sopii mainiosti bataattimuusi tai parmesaaniperunat.

Juustoiset uunikyljykset on maustettu myös ruskealla sokerilla kuten aikaisemman postauksen uunikyljykset. Ruskea sokeri antaa omaleimaisen maun. Nämäkin valmistuvat ilman pannulla krääsäämistä, joten esivalmistelut sujuvat tuossa tuokiossa. Juustojen makua vaihtamalla saa kivaa vaihtelua kyljysten kuorrutteen makuun.

Vaahterasiirappiset porsaankyljykset tarvitsevat pienen ruskistuksen pannulla ennen uuniin laittoa. Samalla pannulla sekoitellaan ihana mausteliemi, joka kaadetaan pihvien päälle. Mausteena on perusmausteiden paprikan, chilin ja valkosipulin lisäksi vaahterasiirappia sekä omenasiideriä. Liemen kera kypsyvät kyljykset ovat pehmeitä ja maistuvat loistavasti vaikka juuresmuusin kera.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/6028