Best Western Hotel City, Kobenhavn

Hotellin valitseminen on aina sellaista aikaa vievää puuhaa ja yleensä mietin tarkkaan ja harkiten monestakin eri syystä. Niinpä mielelläni lueskelen toisten kokemuksia. Ykkösenä on siisteys ja ilmastointi sekä asiallinen aamupala, niin ja sijainti tietysti. Kööpenhaminan hintataso oli aiempiin hotelleihin verrattuna tosi korkea, mutta hotellin sijainti keskustassa niin tärkeä asia, että hotellia ei keskustan ulkopuolelta edes harkittu. Alle viikon reissulla haluaa ottaa kohteesta kaiken irti ja reissaaminen hotellin ja keskustan välillä ei ajatuksena kiehtonut yhtään. Best Western valikoitui sitten muiden kävijöiden positiivisten kokemusten perusteella ja varsin täydellisen sijaintinsa ansiosta. Hotelli kun oli hiljaisella sivukadulla, mutta silti ihan ytimessä ja kävelymatkan päässä kaikista keskustan kohteista. Kööpenhaminan metroverkosto on juuri sopivan helppo tällaiselle blondille ja lentokentältä pääseekin aika lähelle hotellia näppärästi metrolla ja takaisin samaa reittiä. 

Positiivista: Erinomainen sijainti, varsin tyylikkäät Jacobsenin kalusteet, siisteys kautta linjan, raikas ilma huoneessa, huoneen siivous joka päivä myös viikonloppuna, mainio perusaamupala, hyvä palvelu, lähellä erinomaisia ruokapaikkoja sekä kahviloita. Mitään varsinaista negatiivista ei mielestäni ollut, kylpyhuone oli pienehkö, eikä tarjolla ollut suihkusaippuaa, siinäpä ne. Kovasti yritin tunkea Joutsen-tuolia matkalaukkuun mutta ei onnistanut, iso mikä iso.

Ihastuimme molemmat noihin mustiin ruokapöydän tuoleihin, suunnittelija Poul Kjaerholm, tuoli PK8. Aivan älyttömän hyvä istua pidemmänkin aikaa ja varsin fiksun näköiset, vaihtaisin heti artekkilaiset näihin, hinta vaan on huisit pari tonnia per tuoli. Ehkä sitten sinne eläkeiän pikku kaupunkiasuntoon molemmille omat tällaiset.

Permanent link to this article: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/6015