Pääsiäisen vakituiset

Meidän pääsiäisperinteisiin kuuluu toki lammas aina hiukan eri muodossa, mutta myöskin nuorison suosikki kevään vihreä muusi sekä lihamureke pekonikuorrutteella, sitä on ollut itse asiassa niin kauan joka pääsiäinen kun vaan muistan. Hyvän lihamurekkeen sisään voi kätkeä juurikin kananmunia sekä herneitä ja maissia. Yhtä hyvin voi koittaa paistettuja sieniä, sopivaksi kuullotettua paprikaa ja kesäkurpitsaa tai vaikka valkohomejuustoa ja kapriksia.

Toinen herkku pääsiäisen aikaan meillä on aina hot dogit kunnon kastikkeella ja lammasmakkaralla. Vielä kun saa kaverit mukaan aterioimaan ja juomaksi lasin hyvää punaviiniä on yhdistelmä parempi kuin hyvä. Tämä on joka kerta takuuvarma menestys.

Tämän päivän motto: Suurin osa elämästäsi on arkea, tee siitä ihanaa. Ei ole kyse isoista rahoista tai elämää suuremmista teoista. Hyvin pienillä jutuilla saa arkeen toivottua luksusta ja varsinkin toista ajattelemalla sekä ilahduttamalla saa itselleenkin hyvä mielen. Tee jotain tavallisesta poikkeavaa tai tarjoile jotain, jolla voit helliä itseäsi ja muita.

Permanent link to this article: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/6008