Keväinen mango-tyrnihillo

Upea päivä takana mahtavassa seurassa, maailma on välillä niin pieni ja hienoa tavata vanhoja tuttuja, huomenna jatketaan saman porukan kanssa, huisin kivaa. Edellisen postauksen linnunpesiin sopii paremmin kuin hyvin hillo, josta löytyy mangoa ja tyrniä. Tämä on myös aivan loistava keväisten kakkujen täyte ja makupari vaikka vadelman kanssa, herkkuseos semifreddoon tai mainio ihan sinällään nautittuna mascarponen kanssa. Ja väri on tietysti varsin valloittava. Tästä annoksesta tulee tuollainen pienehkö kipollinen, joten jos tarvitset isompaa määrää tuplaa tai triplaa ohje. 

 

Mango-tyrnihillo

Ainekset

350 g tuoretta mangoa (2 kpl pehmeää)

1 dl tyrnimehua

2,5 dl hillosokeria

Tee näin:

Kuori ja viipaloi mangot, laita kattilaan ja lisää tyrnimehu. Kuumenna niin että seos höyryää ja lisää hillosokeri. Keitä hiljalleen kymmenisen minuuttia. Jos pinnalle tulee vaahtoa kuori pois. Soseuta lopuksi sauvasekoittimella. Jos haluat tehdä isomman annoksen kerralla, tuplaa ainekset.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/6006

2 kommenttia

2 pingiä

    • Sumi on 4.4.2017 at 19:45

    Tosi ihanan näköistä hilloa! Väri on kaunis, samoin kuvat. 🙂

    • sari kalliomäki on 5.4.2017 at 14:56

    Eikös vaan olekin, pelkästään värin takia jo kannattaa tehdä 😀

Kommentit eivät ole päällä.