Testakkaapas taas – The Merry Monk

Marston`s Old Empire India Pale Ale: Tasapainoinen ja helppo ruokajuoma, sopii siis mainiosti hampurilaiselle palan painikkeeksi, kavereihinsa verrattuna vähemmän humaloitu, mukavasti tuoksussa ja maussa pulpahtelee hento sitruuna sekä aprikoosi.

Ollaankohan me juututtu, takerruttu, jumiuduttu, liimauduttu vai fiksoiduttu näihin perjantaitapoihin. Keski-ikäisyyteen se ainakaan liity, se on varma. Mutta jotain outoa siinä täytyy olla, että viikosta toiseen toimitaan Ukon kanssa saman kaavan mukaan eli Munkkilan kautta kotiin. Eikä kyseessä ole pelkkä piipahdus, vaan samalla puidaan viikon jutut, siis ne mitkä on unohtunut, luetaan lehdet ja testataan uutuudet. Kyllä me niin tykkäämme. Ja kun joku kuitenkin siellä kotipäässä miettii, mikäs annos tämä nyt sitten onkaan, niin lautasella koreilee viljaton versio. Kaikennäköistä mahdollista herkkua löytyy, mutta tämä on se minulle sopiva.

Ai niin, tähän postaukseen liittyy sellainen kompa, että seuraavaksi annan vihjeitä siitä, miten voitte kotona yrittää samaa. Ette pääse lähellekään alkuperäisiä makuja, mutta voihan sitä paremman puutteessa aina yrittää. Jos asut sadan kilometrin säteellä, käy ensin testaamassa Munkkilassa ja koita sitten itse. Jos taas poikkeat Porissa kauempaa, kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa Reposaari, tämä paras osa Poria ja siinä samalla täyttää massu sekä kamera. Kaunista täällä nimittäin on, olkoon sitten mikä vuodenaika tahansa.

Samuel Smith Organic Apricot hedelmäolut: Käsityönä valmistettu mainio jälkkäriolut, sitruunaisen raikas ja runsaan aprikoosinen, luomu.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5986