Talviloman herkku, suklainen banaanipannari

Pitää vielä aika lailla treenata, mäenlaskua ja kuka on ensin ylhäällä -touhua nimittäin. En millään päihitä lainapoikaa, vaikka kuinka yritän, miten sitä voikin olla niin kömpelö talvivarusteet päällä, että pulkasta nouseminenkin on suorastaan naurettavan hidasta. Harjoituksen puutetta ilmiselvästi. Laskettelun jälkeen maistui jauhelihapihvit sekä perunamuusi puolukkahillon kera ja siitä hetken kuluttua suklainen banaanipannari. Suklaapannari on maustettu kaakaolla sekä suklaahipuilla ja mukana on pari banaaniakin makua tuomassa. Kivan krispin vaikutelman antaa riisimurot, jotka upotin taikinaan. Tämän kanssa kun tarjoilee banaanisiivuja ja kermavaahtoa ei ole hetimmiten nälkä. 

 

Suklainen banaanipannari

Ainekset

4 dl vehnäjauhoja

1,5 dl sokeria

6 dl riisimuroja

8 dl maitoa

2 tl leivinjauhetta

1 tl suolaa

2 kpl kananmunia

2 kpl banaania

100 g suklaahippuja

100 g sulatettua voita

0,5 dl kaakaojauhoja

Tee näin:

Muussaa banaanit. Sekoita maitoon mausteet, kaakaojauhe, kananmunat ja sulatettu hiukan jäähtynyt voi. Lisää jauhot ja sekoita hyvin. Lopuksi lisää muussatut banaanit sekä riisimurot ja suklaahiput. Kaada taikina pellille leivinpaperin päälle ja paista 180 asteessa nelisenkymmentä minuuttia uunista riippuen.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5984

Vastaa

Your email address will not be published.