Pastasalaatti

Täytettä eväsastiaan, pastasalaatti savulohella. Tämä se vaan on aina yhtä hyvää ja ruokaisaa. Hiukan välillä muuntelen ohjetta ja ylläolevassa versiossa kurkku onkin vaihdettu tomaattiin ja sitruunamehu limeen. Pasta on tietysti gluteenitonta. Jotenkin tästä tulee aina ihan kesäolo, liekö se sitten se savulohen aromi mikä sen tekee, mene ja tiedä. Ensi kesä on jo mielessä ja täällä Räpsöössä tapahtuu jälleen yhtä ja toista. Reposaari-päivät ovat kesäkuun alussa, merkkaa kalenteriin, nyt. 

 

Savulohinen pastasalaatti

Ainekset

130 g pastaa

5 dl lämminsavulohta

200 g philadelphia tuorejuustoa

150 g ransakankermaa

100 g fetajuustoa (aurinkokuivattu tomaatti)

1/3 kpl kurkkua

1 kpl paprikaa

1 kpl sipulia

1/2 kpl sitruunanmehua

0,5 dl persilijaa

1/4 tl mustaapippuria

1/5 tl sitruunapippuria

Tee näin:

Keitetään pasta kypsäksi ja valutetaan hyvin. Silputaan paprika, kurkku ja sipuli. Sekoitetaan keskenään jäähtynyt pasta, vihannekset, feta ja kala. Sekoitetaan ranskankerma ja tuorejuusto keskenään, lisätään mausteet ja silputtu persilija, tarkastetaan maku. Sekoitetaan kastike salaatin joukkoon. 

Permanent link to this article: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5964