Joulukuu 15.

Helpota joulukiireitä miettimällä etukäteen kakkujen koristelut. Keräile kokoon erilaisia omaan makuun ja väriyhdistelmiin sopivia herkkuja. Käytä marjoja ja hedelmiä sekä erilaisia marmeladeja, kanelitankoja, neilikoita, marjakuusen oksia, macaroneja, tryffeleitä, suklaarouhetta, ananaskirsikoita, granaattiomenan siemeniä, mandariineja osittain kuorittuna, viikunoita, mandariinin siivuja, karkkikeppejä, rosmariinin oksia, marenkeja, piparin palasia ja vaikka toffeen palasia. Värejä on helppo vaihdella toiveiden mukaiseksi.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5927

4 kommenttia

4 pingiä

Hyppää kommentti lomakkeelle

    • Vierailija on 15.12.2016 at 20:04

    Voi kuinka kaunis ja herkullisen näköinen
    Hienosti kuvattu

    • Kaura on 15.12.2016 at 23:06

    Kauniit kakut.

    • sari kalliomäki on 16.12.2016 at 05:58

    Kiitos <3 ja niin helppo koristelu.

    • sari kalliomäki on 16.12.2016 at 05:58

    <3

Kommentit eivät ole päällä.