Isänpäiväkakku

Jotta saisitte ideoita isänpäiväksi ja selviäisitte vähemmällä etsimisellä, kokosin tähän muutaman linkin isänpäiväkakkua ajatellen. Tämä suklainen herkku oli viime vuonna tosi suosittu ja sen ohje löytyy tästä. Muistathan että nuo toffifeet kannattaa laittaa koristeeksi ihan viime tipassa, sillä sulavat pikkuhiljaa.

Isompaan postaukseen olen myös koonnut viskikakun, lakritsisen juustokakun, suklaajuustokakun, perinteisemmän kakun sekä mustikkakakun kuvat ja linkit. Juttuun pääset tästä

Tyylikäs kahden suklaan juustokakku sopii myös isänpäiväksi paremmin kuin hyvin ja ohje löytyy tästä. Koristeeksi sopivat mustikat, karhunmarjat, vadelmat, macaronit, tryffelit ja muut suklaaherkut.

Dominokakku on taas sieltä yksinkertaisemmasta päästä. Tehdään kaksi suklaista kakkupohjaa piirakkavuoan kanssa, kasataan väliin mascarpone- ja kermavaahtoseosta sekä kerros dominoita, päälle tulee hiukan kermavaahtoseosta, jonka päällä on marenkia ja jälleen kerros kermavaahtoseosta ja lopuksi dominot. Tämä on myös helppo tehdä gluteenittomana.

Permanent link to this article: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5908