Motel One

Ihan hirveä matkakuume iskee aina näin syksyn saavuttua, niinpä palaamme muutaman postauksen ajaksi kesäiseen Wieniin, jossa olimme pojun kanssa kesäloman alussa. Hotellin valinta tuottaa aina päänvaivaa, sillä astmaatikkona vaatimustaso siisteyden ja puhtauden suhteen on aika korkealla. Hotelli valitaankin aina huolella ja luen mielelläni muiden hotellikokemuksia. Wienissä olimme ensimmäistä kertaa Motel One -firman majoituksessa ja olimme todella tyytyväisiä. Huone oli varsin viihtyisä koko seinän kokoisen ikkunansa ja kauniiden kaupunkinäkymien kera ja mikä tärkeintä erittäin siisti ja puhdas. Ilmastointi oli loistava ja huone siivottiin päivittäin. Kaikki pelasi hienosti, aamupala oli runsas sekä monipuolinen ja ala-aulan tilat viihtyisät. Minibaari puuttui, mutta sitä emme kaivanneet. Sijainti päärautatieaseman vieressä takasi sen, että kulkuneuvoja löytyi joka lähtöön. Hotellilta jaksoi myös kävellä keskustaan ja ihan lähellä sijaitsi Belvederegarten, jossa oli kiva käydä kävelemässä.

Parin viikon päästä on lähtö Berliiniin ja otimme sieltä tämän edellisen kokemuksen perusteella myös Motel One -majoituksen. Olisikin kiva kuulla, jos jollain olisi kokemuksia Motel One -hotelleista ja varsinkin Berliinistä. Olemme menossa jälleen päärautatieaseman viereiseen hotelliin.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5894

3 kommenttia

3 pingiä

  • Aava on 9.10.2016 at 07:05

  Sama ketju majoittanut kolmesti Berliinissä: Berlin Aleksanderplazilla, Kerran Prahassa ja parin viikon kuluttua Lontoossa.

  • sari kalliomäki on 9.10.2016 at 07:28

  Eli olet varmaan ollut tyytyväinen? Lontoossa en tiennyt olevankaan, Prahan tiesin, onpas kiva kuulla, sillä Lontoo on vielä vallan käymättä.

  • Aava on 9.10.2016 at 07:41

  Kyllä vain! Berliinissä hotellia suositteli paikallinen. Ja Berliinin kokemusten jälkeen MotelOne oli helppo hotellivalinta Parhaan. Ja nyt Lontooseen. Huoneet ovat kaikkialla samanlaiset, mutta yleisissä tiloissa kiva paikallinen twist. Aamiaisella löytyy aina jotain paikallista.

Kommentit eivät ole päällä.