Kahviasiaa

Kaikki tai ei mitään. Melkein 40 vuotta ilman kahvia ja nyt muutama vuosi ihan jatkuvasti ja kaikkien kommervenkkien kanssa, pitäähän sitä ottaa kiinni kaikki menetetty juomaton aika. On se vaan niin hyvää. Jatkuvasti kysytään, että mitä kahvia meidän pop up tarjoilee. Tavallinen kahvi eli Ukon mukaan ihmisten kahvi on ihan Juhla Mokkaa, mutta näissä erikoiskahveissa on käytössä Lucaffen Mr Exclusive, joka on mielestäni oikein hyvä. Sitä saa nopeasti tilattua vaikkapa Creman nettisivuilta ja hinta noin 32e/kg. Tässä Creman sivuilta poimittu analysointi kahvista. ”Mr Exclusive-sekoituksessa on 100 % Arabica-kahvipapuja Etelä-Amerikasta ja Aasiasta, ja lisänä pieni määrä Keski-Afrikkalaisia Arabica-kahvipapuja. Tässä keskitäyteläisessä kahvissa on miellyttävän mieto ja makeahko maku, mutta silti sopivan täyteläinen jälkimaku joka jää elämään pitkään. Hienostunut ja tyylikäs espresso.” 

Meillä on myös myynnissä Kaffiinon meitä varten paahtama tummapaahtoinen Räpsöö Roast. Se on kiva Reposaaren tuliainen, joka ei jää nurkkiin lojumaan. Pakkauksen takana on tosilausuma: Reposaari, onnellisten ihmisten saari. Kovasti olemme kahvin ohella yrittäneet kaupitella lapsiperheille täällä olevia vapaita taloja, sillä lapsiperheitä tänne kaivattaisiin, joten varokaa vaan, Reposaari-villitys voi iskeä ihan yhtäkkiä.

Niin ja tuossa alhaalla on se tavoitekupposen malli, joka ei nyt ihan heti ole tarjolla, sillä harjoittelut vievät niin kovin aikaa, ehkä sitten ensi kesänä :D.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5862

2 kommenttia

2 pingiä

    • Vierailija on 4.8.2016 at 14:12

    Voisipa työpaikat muuttaa Reposaareen, niin voitais sinne tullakkin 😀 Ihania reseptejä, kiitos niistä 🙂

    • sari kalliomäki on 7.8.2016 at 11:17

    Kiitos ja tervetuloa :).

Kommentit eivät ole päällä.