Tyrniä ja tyrskyjä pop up cafe

Ei täällä ihan laiskana olla oltu, vaikkei mitään kuulukaan, kesäkahvila on pykätty pystyyn ja vuorokaudessa ei meinaa tunnit piisata. Lisäksi heinäkuu on mielestäni aivan liian lyhyt, kun viisi päivää jo mennyt. Pop up on auki joka päivä 12-18. Tarjolla suklaakakkua, mansikka-valkosuklaakakkua, juustokakkua, mokkaleivosta, toffeeleivosta, raparperitorttua vaniljakastikkeella, mustikkapiirakkaa, mutakakkua, saaristolaisleipää lohitahnalla ja mitäs vielä. Erikoiskahveja, joista mansikkainen San Valentino on tämän kesän uutuus. Myös vadelmasima on uusi juttu ja se onkin välillä ollut suuren kysynnän vuoksi ihan loppu. Lisäksi meillä on tarjolla Räpsöö roast -kahvipakkauksia kuten viime kesänäkin sekä erilaisia merenkeja, metrilakua ja herkkusuun karkkipusseja.

Viisi päivää on ollut täynnä ihania kesävierailijoita, paikallisia vakiasiakkaita, hiukan ulkolaisiakin, niin että englantiakin on tarvittu sekä suloisia ipanoita ja karvaturreja. Ipanat saavat tikkaria ja karvaturrit vettä. Kesämielellä olevaa kahvittelijaa ei kyllä voita mikään. Pöytiä hamstrattiin hiukan lisää, jotta on enemmän tilaa rauhassa istuskella ja hyvä niin, sillä välillä paikat ovat olleet ihan täynnä. Kuvia ei kerkiä ottamaan kuin yhden jossain kohtaa ja toisen toisessa kohtaa, mutta lupaan laittaa lisää kuvia kunhan vaan onnistun niitä napsimaan.

Moni on kysellyt reseptejä myynnissä oleviin tuotteisiin ja tavoitteena on tämän kuun aikana kerätä tähän blogiin kaikki vanhat reseptit tuotteista, joita kahvilassa tarjoillaan, sekä kirjoittaa kaikki uudet. Niin ne löytyvät helposti myöhemminkin tästä heinäkuun kohdalta. Että voi olla kivaa.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5859

4 kommenttia

4 pingiä

Hyppää kommentti lomakkeelle

  • Maku_Elina on 6.7.2016 at 06:24

  Ihanalta näyttää! Paljon onnea ja menestystä pop up -cafen pitämiseen! Onnekkaita ovat Reposaaren kesäasukkaat, kun on tuollainen keidas lähellä!

  • sari kalliomäki on 6.7.2016 at 06:52

  Kiitos Elina <3

  • Tiina M on 6.7.2016 at 14:02

  Eilen kävimme koko perheen voimin herkuttelemassa. Ihanaa hemmottelua aisteille; kaunis kahvilatila, makoisat herkut, ystävälliset Sari ja Kari, lämmin aurinko ja tyytyväinen mieli vierailun jälkeen.
  Suosittelen!
  Tiina

  • sari kalliomäki on 8.7.2016 at 04:37

  Kiitos Tiina, kiva kun poikkesitte, mukavaa kesän jatkoa :).

Kommentit eivät ole päällä.