Kesän ihanat välipalat

Loma, koko poikakatras kotona ja jatkuvaa ruuanlaittoa ja sitten taas ruuanlaittoa, vähän välipalaa ja kunnon ruokaa kaikkea vuoronperään. Omien lisäksi on täällä ollut ensin lainapoika ja nyt kummipoika. Välillä meinaa vallan unohtua mitä kaikkea sitä voikaan tehdä ja pitää kaivella reseptiaarteita esiin. Mikään ei nimittäin ole niin raivostuttavaa kuin kävellä kaupassa edestakaisin ja miettiä mitä sitä tekisi. Vispipuurot ovat loistavaa kesäruokaa ja niihin voi upottaa kauden marjat. Se säilyy hyvin ja jokainen voi sitä ottaa silloin kun parhaalta tuntuu. Keräsinkin teille muutaman vispipuuro-ohjeen tähän postaukseen. OMENAINEN VISPIPUURO.

Kesäpäivän täyttävä pikaruoka MANSIKKAVISPIPUURO. Jos ihan vielä ei malta laittaa mansikoita vispipuuroon, niin aika pian on kuitenkin sen aika. Tämä herkku maistuu pikkuväelle ja hiukan vaativammallekin herkuttelijalle. Laita kauniisti tarjoilukulhoihin ja vatkaa koristeeksi kermavaahtoa, johon on lirautettu hiukan mansikkalikööriä ja punaista karamelliväriä, nam.

Tämän kanssa pääsee nopeasti ja terveellisesti eroon makeannälästä VADELMAVISPIPUURO. Mukavan kombon saa myös sekoittamalla mansikkaa ja vadelmaa keskenään. Marjat voi myös korvata hillolla.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5855