Kolmon3n, Taste of Helsinki

Tässä taitaapi olla tämän vuoden suosikkikokonaisuuteni: Kolmon3n, konstailematonta ja maukasta. Haukea Lag3r-taikinassa ja mummonkurkkuja.

Kirsikkasavustettua häränkylkeä, perunaa ja punasipulia. Kerrassaan mainio pehmeä yhdistelmä.

Kesäinen Kolmos3n sekamelska. Kaikkea hipunen lusikkaan ja ääntä kohti, tulee muuten aika hiljaista, kylkeen vielä joku nami kuohuva, niin on makeannälkä taltutettu. Tykkäsin.

Restorant Ö pisti parhaaksi erikoisuudellaan nimittäin nimikkoannos: Suolattua hirvenlihaa saarenmaalla, mustavalkosipulikastiketta, villivalkosipulin versoja sekä jäkälää. Erittäin ovela suutuntuma, Ukko söi, suu kävi, mielenkiintoisia ilmeitä, ei hullumpaa. Eilen oli sentään aurinkoakin näkyvissä. Vielä kerkiää tänään ja huomenna poikkeilla.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5854