Taste of Helsinki 2016

Vettä ja hiukan vielä vettä, mutta ei se menoa haittaa. Tänään aloitettiin ja huomenna jatketaan. Ihanat tuoksut ja kymmenen mainiota ravintolaa, tarjottavaa vaan on niin paljon, että parasta keskittyä suosikkeihin. Ask ja Sinne sekä Toca valikoituivat illan kohteiksi ja Ukko nautiskelikin koko menun kaikista. Tässä muutama kuva paikan päältä, jos asut lähistöllä, lähde huomenna herkuttelemaan, aurinkoakin on kaiketi tiedossa. Huomenna osataan arvioida paremmin, mutta Ask kokonaisuudessaan oli Ukon suosikki, minun taas Tocan maitosuklaavanukas, kaakaocrumble, minttu-jogurttisorbetti  ja mansikat.

Ask: Hiillostettua luomusalaattia Ahlbergiltä, muikunmätiä ja ruohosipulia.

Ask: Luomu porsasta Skogsjö Grisiltä, palsternakkaa ja sinappia.

Ask: Luomu Seljankukkakreemiä ja kesän punaiset marjat.

Sinne: Gazpacho ”Virgin Mary” ja tomaattisalsa.

Sinne: Paahdettua lohta, avokadokreemiä ja retiisiä.

Sinne nimikkoannos: BBQ-kanaa, hernettä ja minttua.

Ja tietysti Aperol Spritz.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5853

1 kommentti

1 ping

    • satunnainen on 16.6.2016 at 19:35

    Kovin oli suomalaisesta ruoka- ja juomakulttuurista kertova teksti liitutalululla. Ja tietenkin kirjoitettuna englanniksi. Ei näytä siltä, että Suomesta kovin pian tulisi kulinarismin kehtoa, ajatuksen tasolla on vielä paljon työtä tehtävänä.

Kommentit eivät ole päällä.