Pastor, Taste of Helsinki

Taste of Helsinki 2016 lähenee tuota pikaa eli ensi viikolla jo, huisia. Mukana on myös Pastor ja kävinkin siellä ottamassa hiukan varaslähtöä kummipojan ja oman poikani sekä siskoni kanssa ja tässä teille muutama tunnelmapala. Niinhän siinä kävi, että kun katselen maailmaa vähintään yhtä paljon silmilläni kuin makuaistillani, niin ihastuin interiööriin oitis. Tyylikäs, mutta juuri sopivan rento ja päiväsaikaan ihana paikka myös lasten kanssa vierailuun.

Halusimme koittaa Pastorin sharing is caring -ajatusta ja valitsimme jaettavaksi sellaisia kohtalaisen varmoja valintoja lasten kannalta ja he olivat tyytyväisiä. Jaettavaksi suositeltiin 5-6 annosta kahdelle hengelle ja valinnanvaraa löytyi runsaasti. Palvelu oli erinomaista ja allergiat huomioitiin hienosti. Harmi ettei meidän viiniasiantuntija päässyt mukaan, sillä valikoima Pastorissa on todella kattava. Ihania freesejä makuja, suutuntumia, sattumia ja yhdistelmiä. Tykkäsimme ja niin tykkäsivät myös pojat. Älkääkä kysykö mitä on tarjolla Taste of Helsingissä, se pitää kokea ja nähdä ihan itse. Etsikää Pastor ja maistelkaa, on takuulla maistelemisen arvoinen.

Pastor tarjoaa perulais-japanilaisen fuusiokeittiö Nikkein herkkuja. Perussa asuvat japanilaiset maahanmuuttajat ovat tuoneet omasta ruokakulttuuristaan säväyksen perulaiseen ympäristöön ja siitä on syntynyt Nikkei. Käytössä on siis paljon japanilaisia tekniikoita sekä mausteita yhdistettynä perulaisiin raaka-aineisiin. Maut ovat vahvat ja raikkaat. Pastor Menu löytyy tästä.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5847

1 kommentti

1 ping

  1. Pastor on ihana! Kävin siellä lauantaina syömässä ja nyt odottelen innolla tämän viikon Taste of Helsinkiä 🙂

Kommentit eivät ole päällä.