Huh, mikä päivä

Toiset päivät vaan ovat parempia kuin toiset ja tämä päivä on ollut ihan super. Sain nimittäin tiedon siitä, että olen päässyt opiskelemaan Valokuvaajan ammattitutkintoa. Hakijoita oli niin paljon, että olin varma ettei ole mitään mahdollisuuksia ja tässä sitä ollaan. Edessä siis puolitoista vuotta uurastusta ja toivottavasti haaveiden täyttymistä. Ruokakuvista tuli hakuprosessissa niin positiivista palautetta, että hymyä riitti pitkään, paljon on silti parannettavaa. Maltan siis tuskin odottaa elokuuta ja uusia tuulia.

Tänään on myös tallusteltu Yyterissä, joka oli kesäisen lämmin ja täynnä väkeä. Aurinkoa, makkaraa, hiekkalinnoja, jätskiä, rantalentistä, iloisia riemunkiljahduksia, saippuakuplia, katumaalausta, puujalkakävelyä, saappaan heittoa, veden kantoa, krokettia ja vaikka mitä. Kesä on ihan parasta ja kesällä kannattaakin ehdottomasti tehdä Meri-Porin kierros, päivä Yyterissä ja toinen Reposaaressa. Kermakuorrutus tälle päivälle oli pikkuinen Elsa, joka vieraili meillä ensimmäistä kertaa. Miten onkaan pienet ihmiset suloisia. Raparperimuffinit ja sämpylät tekivät illan aikana kauppansa ja muffiniohjeen laitan teille huomenissa, nyt menen lopettamaan aloitetut puutarhahommat ja suuntaan kiitollisena kohti sänkyä. Pieni ponnistus vielä ja ollaan lomatunnelmissa.

P.S Kun hyvät ystävät kuljeskelette kesän aikana pitkin ja poikin, niin kerätkää roskanne roskiin, kiitos. Pysyy ympäristö paljon mukavamman näköisenä, eikä tarvitse varoa joka askeleella.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5842

10 kommenttia

10 pingiä

Hyppää kommentti lomakkeelle

  • Maku_Jasmin on 1.6.2016 at 06:14

  Oi, paljon onnea opiskelupaikasta! <3

 1. On ollut hieno nauttia upeista kuvistasi, joten eiköhän tuo opiskelu ole sinulle piece of cake… 🙂 Luonnon roskaaminen on tosiaan raivostuttavaa. Minulla on tapana kerätä kulkeissamme muiden jättämiä roskia. Aina en muista ottaa keräyspussia mukaan, joten toisinaan taskuni pullottavat jo alkumatkasta, ikävä kyllä.

  • sari kalliomäki on 1.6.2016 at 18:48

  Kiitos Jasmin <3

  • sari kalliomäki on 1.6.2016 at 18:52

  Voi kiitos samoin Teresa Maria, kuvasi ovat valloittavia <3. Räpsöössä on hienoa, kun on niin paljon erilaisia saari siistiksi -tapahtumia, paikalliset keräilevät roskia ja siivoilevat. Myös koululaiset hoitavat oman osansa. Täytyykin sanoa, että täällä on yllättävän siistiä, vaikka kesäisin turisteja käy paljon. Eilinen Yyterin reissu sen sijaan pisti hiukan kiukuksi, roskia oli yllättävän paljon.

  • Pasi on 1.6.2016 at 20:26

  Onneksi olkoon koulupaikasta! Olet lahjakas valokuvaaja, sinulla on silmää ja halitset tekniikan. Saat varmasti valokuvauksen opiskelusta paljon irti! Mielenkiintoista seurata, miten opiskelu näkyy kuvissa…

  • sari kalliomäki on 2.6.2016 at 04:41

  Kiitos Pasi <3 toivottavasti mennään parempaan suuntaan, haaveena olisi kehittyä useammallakin osa-alueella 😀

  • Aul Eskola on 3.6.2016 at 04:31

  Ihan mahtavasti onnea uuteen tulevaan. Hienoa!

  • Maku_Emilia on 3.6.2016 at 09:15

  Onnea Sari opiskelupaikasta, hieno juttu <3

  • sari kalliomäki on 3.6.2016 at 14:30

  Kiitos <3 olen ihan innoissani.

  • sari kalliomäki on 3.6.2016 at 14:31

  Kiitos Emilia 🙂

Kommentit eivät ole päällä.