Juustokakku 6 kertaa

Nyt on useampikin innokas leipuri kysellyt juustokakkuohjeiden perään ja laitan tähän tällaisen juustokakkukimaran, josta on helppo napata itselle sopiva vaihtoehto. Nimiä klikkailemalla pääsee haluamaansa ohjeeseen. Kannattaa miettiä millaisen kakun haluaa, mitä isompi halkaisija vuoassa sitä matalampi ja mitä pienempi halkaisija sitä korkeampi kakku. 

Ihana pehmeä mansikaltakin maistuva kolmen kerroksen juustokakku, jonka voi vaihtelun vuoksi kesäisesti koristella kermavaahdolla ja mansikoilla. KOLMEN KERROKSEN JUUSTOKAKKU.

Ihanan suklainen, täyteläinen juustokakku, johon mustikka antaa mukavan lisän. Sopii vaikka lakkiaisten juhlapöytään ja mustikkasuklaan tilalle voi toki vaihtaa oman lempparimaun. MUSTIKKAINEN SUKLAAJUUSTOKAKKU.

Ihanan raikas appelsiinijuustokakku pitää sisällään myös hitusen valkosuklaan makua. APPELSIINIJUUSTOKAKKU

Ihanan toffeinen ja täyteläisen pehmeä juustokakku, joka on koristeltu helpoilla suklaakoristeilla. Vie takuulla makeannälän vähän vaativammaltakin makurilta. TOFFEEJUUSTOKAKKU

Lakritsinystävän must to do -juustokakku. Pehmeä ja kunnon lakritsinen maku. LAKRITSINEN JUUSTOKAKKU

Toblerone juustokakku sopii myös hyvin kevään juhalpöytään, koristelun voi lumimanteleista vaihtaa vaikkapa tryffeleiksi tai macaronseiksi. Myös tuoreet marjat näyttävät valkoisen kakun päällä houkuttelevan hyviltä. TOBLERONE JUUSTOKAKKU.

Permanent link to this article: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5838