Kevätsiivousta

Odotan jännityksellä muutamien asioiden ratkeavan seuraavien viikkojen aikana, odottavan aika on pitkää kuten sanotaan. Niinpä tein ystävältäni saamasta pehmeääkin pehmeämmästä bambulangasta ohuilla puikoilla ainaoikealla löysällä neuloksella siivousrätin, josta tuli parempi mitä osasin odottaakaan. Pois tieltä risut ja männynkävyt, kevätsiivous on käynnissä. Tämä sopii mainiosti kuivana pölyjen pyyhkimiseen sekä märkänä vaikka lattiasiivoukseen. On pehmeä, eikä raaputa pintoja, kerää mukavasti tomun sekä lian ja kuivuukin pikaisesti, kun neulos on harvahkoa. Lankaa pitää hakea lisää, sillä näitä tarvitaan useampia eri tarkoituksiin. Voin suositella, toimii ehdottoman hyvin. Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5831

2 kommenttia

2 pingiä

    • Kontturi Seija on 15.5.2016 at 08:28

    Moikka! Tuolla tavalla valmistettuja neuleita käytetään myös tiskaukseen ja niitä myydäänkin pienissä putiikeissa. Itsekin tiskaan mökillä toisinaan oikein ”kluutilla.” On mukavaa, että vanhoja perinteisiä tapoja herätellään henkiin.
    Oikein iloisia kevätpäiviä sinne! Terveisin:Seija

    • sari kalliomäki on 17.5.2016 at 16:57

    En ole tuollaista tiskaustapaa kokeillutkaan, on varmasti mukava. Nyt kesällä ei taida ehtiä paljon kutoa, tosin joku matkakudin voisi olla aiheellinen, mutta syksyksi pitää keräillä kasa bambulankaa :).

Kommentit eivät ole päällä.