Olga

Meinasi joku päivä sitten mennä ihan aamukahvit kioskilla väärään kurkkuun, kun rannassa näkyi valtava purjelaiva. Siitä paikasta piti lähteä ihailemaan ja aluksen nimeksi paljastui Olga. Niin nätti. Paatti on Uudestakaupungista ja on menossa tuonne toiseen päähän Räpsöötä telakalle. Uhkasin ostaa oman tällaisen ja muuttaa ympärivuotisesti asumaan, taitaisi siinä silti talviviimoissa tulla suru puseroon.

Täällä on meri niin joka paikassa lähellä. Meidän aamukahvi ja vähän päiväkahvipaikkakin on siis niin mainiossa paikassa Satamapuistossa, kun voi samalla katsella merelle. Merelle voi kurkistella Satamapuiston varren Kalaravintolasta ja myös Merry Monkin kuten Merimestankin ikkunoista sekä terassilta näkyy meri. Täydellisiä ruokailupaikkoja siis. Paattia ihastellessa juuri juttelin yhden räpsööläisen kanssa siitä, kuinka meri on aina erilainen, vedessä on niin monia eri värivivahteita ja liikkeitä. Siihen ei koskaan kyllästy.

P.S Assistenttikin on päässyt kuvaan mukaan, hän kantaa urhoollisesti kameravehkeitä, ettei rouvan selkä taitu valtavan painon alla. 

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5814

2 kommenttia

2 pingiä

    • Siru on 19.4.2016 at 07:55

    Ihania kuvia, Reposaari on kyllä niin <3
    Muuten, päästäänkö tulevana kesänä Tyrniä ja tyrskyjä -pop up kahvilaan? 🙂

    • sari kalliomäki on 19.4.2016 at 12:31

    Kiitos Siru <3, kyllä pääsette pop up -kahvilaan, suunnittelut jo menossa täyttä häkää, paikka ja aika sama :). Tervetuloa, maltan tuskin odottaa kesää.

Kommentit eivät ole päällä.