Iso satsi arkiruokaa 6-10 kokoelma

Onko arkiruokaongelmia? Seisotko kaupassa kärryjen kanssa tuntien itsesi lähes tyhmäksi, kun ajatus ei työpäivän jälkeen taitu ruuanlaittoon ja kaupassa ei tiedä mitä pitäisi ostaa? Stressaatko arkisella ruuanlaitolla? Tee itsellesi ruokalista valmiiksi muutaman viikon ajaksi, tee sen perusteella jo kotona kauppalista. Mikä parasta tee isoja ruokasatseja niin, että ainakin joka toinen päivä voi vaan nopeasti lämmittää ja keskitttyä johonkin muuhun. Tässä taas 5 isoa satsia arkiruokaa, ole hyvä. Muistathan että googleen kirjoittamalla iso satsi arkiruokaa, saat nopeasti ison rivin herkullisia arkiruokia kokeiltavaksi.

Maukkaampaa ja helpompaa laatikkoruokaa saa hakea: LEMPEÄN CHILINEN SAVULOHILAATIKKO. Nopeasti ainekset sekaisin ja uuniin, kypsymistä odotellessa voi tehdä kevyen vihersalaatin laatikolle kaveriksi. Chilin ystävä sujauttaa mukaan aimo määrän niitä omia herkkujaan.

Erinomaisen herkullinen lämmin salaatti, jossa maistuvat lehtisalaatti, ruocolanversot, vesimeloni, paprika, rosmariini, sipuli ja kana. Mukavan mehevä yhdistelmä ja reilu satsi, josta rittää useammallekin päivälle. LÄMMIN LEHTIKAALISALATTI KANALLA.

Hot dog tarvitsee sisäänsä kunnon tuhdin kastikkeen. Tässä se on valmistettu naudan jauhelihasta, mukana paprikaa, paljon valkosipulia ja chiliä. Tällä yhdistelmällä talttuu nälkä kuin nälkä ja näihin tulee himo. HOT DOG KUNNON KASTIKKEELLA JA LAMMASMAKKARALLA.

Herkullinen arkiruoka ilman perunaa ja pastaa. Kesäkurpitsa, porkkana ja sipuli jauhelihan kera takaavat herkullisen laatikkoruuan, joka valmistuu nopsasti ja maistuu ihan kesältä. VALKOSIPULINEN KESÄKURPITSALAATIKKO.

Mehevän mausteikas jauhelihakastike ei kaipaa kaverikseen kuin kauniin keon spagettia ja tomaattiviipaleita. Sopii loistavasti myös keitettyjen perunoiden kanssa. OVELAN KOKIN MEHEVÄ JAUHELIHAKASTIKE.

Permanent link to this article: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5809