Mustikkamuffinit suklaakuorrutuksella

Jotkut ohjeet vaan ovat niin ylitse muiden. Tämä on alunperin jostain lehdestä ja olen säädellyt määriä hiukan sopivammaksi muistaakseni reseptin helpommin, melkein kaikkea tuleekin 2 yksikköä. Voin sulattamisen vaivan jälkeen kaikki käy kuin tanssi ja aineet vaan lastalla sekaisin ja uuniin. Jos käytössä ei ole muffinssipeltiä, kannattaa käyttää paksuja muffinivuokia, muuten leviää ikävästi. Päälle tein satsin ihan parasta suklaakuorrutetta. Siihen on helppo painella koristeet kiinni, näin pääsiäisen aikaan tietty suklaamunia, mutta yhtä hyvin käyvät erilaiset marjat.

Jos alkaa mustikat kyllästyttämään, koitapa vadelmia, tulee myös ihanan makuisia. Jos suklaakuorrute ei kiinnosta, sekoita mascarponeen hiukan kermaa ja kuorruta sillä, näin pääsiäisenä tietysti joukkoon hiukan sitruunatahnaa. Se on juuri sopivan jämäkkää hiukan painavammillekin koristeille. Kaunista jälkeä saa myös värjäämällä kermavaahdon vihreäksi ja tekemällä muffiniin ruohopinnan.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5801

2 kommenttia

2 pingiä

    • Vierailija on 22.3.2016 at 04:44

    Herkullisen näköisiä
    Oi mikä kuvaus kaunista ja houkuttelevaa
    Taitava kuvaaja ja hienoa rekvisiittaa, on nähty vaivaa ja kuvaajalla tyylitajua
    Paras blogi

    • sari kalliomäki on 22.3.2016 at 05:00

    Kiitos <3

Kommentit eivät ole päällä.