Kyllä tapahtuu

Tiedättekö miksi pienet kyläyhteisöt ovat parhaita? Siksi että koko ajan sattuu ja tapahtuu ja voi olla monessa mukana. Täällä puhalletaan yhteen hiileen, välillä kai vähän kahteenkin. Tämä viikko on mennyt lähinnä leipoessa ja kauhulla odotan ensi viikkoa, jolloin pitäisi olla monta paperia töiden puolesta valmiina. Aloitan reippaasti paperityöt tänään kunhan olen ensin lenkkeillyt pään kirjoituskuntoon. Juuri tällä hetkellä on VPK:n kevätkirppari, jossa on kirppistelyn lisäksi tarjolla vanhempainyhdistyksen leivonnaisia ja kaffetta. Naisosasto on leipassut ihania piirakoita, löytyy lohileipiä sekä muffineita ja tarjolla on myös arpoja, menkäähän poikkeamaan ulkoilun lomassa.

Tein pääsiäissävyisiä marenkeja myyntiin vanhempainyhdistykselle. Laitan marenkiohjeen postaukseen mukaan, tällä ohjeella et voi epäonnistua. Yksi satsi oli vihreällä pastavärillä värjättyä, toinen satsi keltaisella pastavärillä värjättyä ja kolmas ihan perusmarenkia. Kannattaa lisätä väriä pikkuhiljaa, että saa haluamansa värin aikaiseksi. Makuja voi vaihdella oman mielen mukaan. Nappaa kaupasta mukaan mielimaku Marianne-rouhe, turkinpippurirouhe tai joku muu. Voit myös laittaa joukkoon hiukan lempihilloa tai raastettua suklaata. Näillä on kiva koristella pääsiäisen kakut ja muffinit.

Tänään on surrannut kaduilla pappamopot, jotka ovat heränneet talviunilta, kuulemma kokoustavatkin tänään. Iltapäivällä on myös Reposaaren Talonomistajayhdistyksen vuosikokous, kaikki kynnelle kykenevät mukaan. Yhdistys tarjoaa mahtavia palveluja saaren asukkaille. Löytyy oksasilppuria, trimmeriä, painepesuria, leikkureita, betonimylly, alumiinitikkaat, telineitä ja kuomullinen peräkärry. Lisäksi on silloin tällöin mielenkiintoisia info-iltoja. Tällä saarella on siis helppoa olla omakotitalon omistaja, kun kaikkia vempeleitä ei tarvitse ostaa itse.

Permanent link to this article: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5799

1 comment

1 ping

  1. Oi, onpa suloisia mokkapaloja! 😀
    T: Serkusten suklaaunelma

Comments have been disabled.