Jalapeno tuorejuustoa

Viikon vinkki: Makkarakeittoa maustettuna rosmariinilla ja Creme Bonjour jalapeno tuorejuustolla. Ihana yhdistelmä. Tein ihan normaalin makkarakeiton mausteineen kymmenen litran kattilaan, johon laitoin lisäksi 7 oksaa rosmariinia. Ihan lopuksi, kun keitto oli valmista lisäsin koko paketin jalapeno tuorejuustoa. Keittoa ei kannata enää kiehauttaa, vaan ainoastaa lämmittää sen verran, että juusto sulaa. Tuli varsin maukasta ja oli myös edullista, sillä sekä makkarat että tuorejuusto tarjouksessa K-kaupoissa, kipin kapin hakemaan. Halvennuksien perässä on pakko mennä, jotta saa kunnon ruokasatseja edes hiukan edullisemmin.

Meidän skeittaripoika on ollut vesirokossa ja tuntuu että se vaan jatkuu ja jatkuu. Aluksi oli todella korkea kuume ja vasta muutaman päivän kuluttua alkoi varsinainen rokko. Onneksi ruoka maistuu, eikä enää ole kuumetta. Tänään hänen ilokseen saapui joku lisäosa skeittilautaan, jonka kanssa on kiivaasti odotettu lumen sulamista. Osa kävelyteistä on jo sulia, voitte vaan kuvitella millainen polte on päästä lautailemaan.

Tässä vielä muistutuksena Puutarhurin makkarakeitto, josta löytyy perinteisten kasvisten lisäksi kesäkurpitsaa, pekonia ja Musta Pekka -juustoa.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5796