Kevään vihreä perunamuusi

Myönnetään olen keväthullu ja se näkyy. Ukkokin on jo vuosien kokemuksella oppinut sen, eikä siinä sitten ole paljon kommentoitavaa, juuri yhtenä päivänä vaan totesi, että se on taas kevät. Tietää, että kyllä se siitä taas rauhoittuu suvivirteen mennessä. Keväällä vuorokausi on liian lyhyt, kaikki paikat ovat sekaisin tai väärässä järjestyksessä, ikkunat likaiset, liikuntaa liian vähän, puutarha huonosti suunniteltu tai ainakin jotain pitäisi saada lisää, vaikkei tilaa juuri ole, kauhea matkakuume, vihreä väri on ihana ainakin ulkona ehkä hiukan keittiössäkin, kesävaatteet ja -suunnitelmat pitäisi olla valmiina. Tekemistä siis on ihan hirveästi, talviunet ovat ohi.

Siihen kevään vihreän hekumoimiseen sopii paremmin kuin hyvin kevään vihreä perunamuusi. Olen tehnyt pinaattimuusia ja lehtikaalimuusia erikseen, mutta tässä versiossa on sekä tuorepinaattia että lehtikaalia ja vielä hiukan ruohosipuliakin makua antamassa. Yllättävän hyvää ja niin kauniin väristä. Vihreät silputaan sauvasekoittimella tai tehosekottimessa ja lisätään valmiiseen muusiin, ei siis ole lainkaan hankalaa.

P.S Babypinaatista saa muuten mielettömän ihanan salaattipohjan.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5793

2 kommenttia

2 pingiä

  1. Mäkin tuunaan muusia, mutta aina tulee tehtyä pinaattimuusia. Nyt viime viikolla hoksasin tehdä lohen kaveriksi tillimuusia ja kyllä oli hyvää! Lehtikaalimuusi onkin mahtava idea ja sitä kokeilenkin sitten seuraavaksi 🙂

    • sari kalliomäki on 13.3.2016 at 11:49

    Taru, tillimuusi on ihan kokonaan kokeilematta, varmasti hyvää, testataan. Mun suosikki kaikista on muusi, jossa on paahdettuja valkosipuleita. Lehtikaali sopii kyllä kans tosi hyvin muusiin.

Kommentit eivät ole päällä.