Evässämpylä: halloumia, avokadotahnaa ja paholaisenkastiketta

Mielettömän hienot ilmat ovat hellineet meitä jo monen monta päivää ja niistä on otettu kaikki irti. Torstaina istuskeltiin kavereiden purjeveneessä nauttimassa herkuista ja auringonlaskusta. Meri on illan hiljalleen saapuessa käsittämättömän ihana värjäytyessään niin moniin eri sävyihin. Voisin ostaa sellaisen rannassa pidettävän veneen, jossa voisi käydä välillä tuulettumassa ja ihastelemassa auringonlaskuja. Ehkä sillä voisi tuulettomalla kelillä ajella pienen lenkinkin.

Eilen ja tänään on nautiskeltu takarannan auringosta ja joutsenista sekä täydellisestä rauhasta. Auringon lämpö on vielä uskomaton ja muutamia bikiniasuisiakin näkyi ja hyvin tarkenivat. Joutsenet ovat selvästi jo kerääntyneet isommiksi joukoiksi ja takarannalla on viikonlopun aikana ollut melkein sata joutsenta, siinä on riittänyt ihastelemista kerrakseen. Voiko paljon stressittömämpää paikkaa olla, enpä usko.

Meillä oli eväänä mukana sämpylöitä, jotka osoittautuivat varsinaisiksi herkuiksi, eikä tekemiseen mennyt kuin muutama hassu minuutti. Sämpylät oli valmiina ostettu ja väliin laitettiin avokadotahnaa, salaattia, halloumjuustoa ja paholaisenkastiketta. Mielenkiintoinen ja maukas yhdistelmä. Laitan avokadotahnan ohjeen tänne seuraavaksi, jos haluatte testata. Nyt on hakusessa hyvä ja tarpeeksi tilava termari, jossa saisi hyvin kaakon pysymään lämpimänä. Valmistaudutaan siis loppusyksyyn ja tulevaan talveen. Aion totisesti ottaa talven ajan ilmaisia terapiatunteja takarannalla kuuman kaakaon kera.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5694