Tyrniä ja tyrskyjä pop up cafe

Tässä vielä kahvilakuvia. Aikas monta blogin lukijaa on poikennut kahvilla, mikä on tuntunut tosi mukavalta. Kaikille olen pahoitellut blogin heinäkuista tilaa ja ymmärrystä on tullut ihan jokaiselta. Olen leiponut jokaisena heinäkuun päivänä reilusti yli sadalle henkilölle, joinain päivinä jopa kolmelle sadalle. Tuhannen kananmunan raja meni jo muutama päivä sitten rikki. Siinä välissä on sitten pidetty kahvilaa auki ja kävijöitä on ollut muutamia tuhansia, siis todella paljon. Täydellisen ihania ja mukavia kesäasiakkaita, joita tulee kyllä kerrassaan ikävä. Facebookissa on kiertänyt ihan hirveä määrä kuvia suklaakakusta, jota kaikki ovat halunneet maistaa, somen voima on siis aika ihmeellinen.

Ukko on ollut tarjoilupuolella ja muutenkin apuna omien töidensä lisäksi ja pojatkin juoksupoikina. Joka päivä useat vierailijat ovat kyselleet, että pääseehän sitten taas ensi kesänä kaffettelemaan ja onpa harmi, kun kahvila sulkee ovensa heinäkuun lopussa. Voin luvata kaikille, että popahdamme jo ennen ensi kesää monellakin tavalla, siitä lisää facebookissa, kun on sen aika. Kiitos teille ihanat ihmiset, että olen saanut toteuttaa unelmaani ihan uskomattomalla menestyksellä. Nyt nukkumaan, sillä aamulla jälleen aikainen herätys leipomaan.

Permanent link to this article: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5676

4 comments

4 pings

Skip to comment form

  • Anne P. on 27.7.2015 at 06:46

  Edelleen pakko sanoa että VAU! aikamoinen puristus sinulla mutta kaikki näyttää ihanalta 🙂

  • Hannele Saari on 27.7.2015 at 14:01

  Aivan mahtavat kuvat ja ihanat tuotteet!
  Harmi, ettei tänä kesänä ollut kulkua sinne, mutta ollaan facessa kuulolla!
  Valtava työmäärä sinulla ja olet vielä jaksanut blogiinkin kirjoittaa!

  • Maku_Elina on 3.8.2015 at 12:44

  Kuten Anne P. tuossa aiemmin totesi, todellakin WAU!! Huikea kesäprojekti, joka on vaatinut melkoista venymistä. Mielettömän herkulliselta ja ihanalta näyttää olleen kuvien perusteella. Ja voin vaan arvata, mikä menekki on ollut upeilla leivonnaisillasi!

  • Tiina Garvey on 6.8.2015 at 20:12

  En ole vielä ehtinyt kommentoimaan kahvilaprojektia – mieletöntä, bravo! Ihana kuulla, että kaikki on mennyt hyvin vaikka työtä ja haasteitakin on varmasti riittänyt. Inspiroi kyllä kokeilemaan uutta ja toteuttamaan omia unelmia, isoja tai pieniä kun lukee tämmöisestä huikeasta jutusta!

Comments have been disabled.