Menkää ihmiset torille

Nyt on se aika vuodesta, kun toreilla on vipinää ja vilskettä eikä syyttä, onhan se värimaailma ja tarjonta ihan mieletöntä. Monesti kuulee ihmisten rutisevan sitä, että kaikki on niin kallista ja kaikesta pitää maksaa. Toreilla saa ihan ilmaista väriterapiaa sekä kesätunnelmaa ja nyt niitä kannattaakin suosia, sillä kesätuotteet ovat parhaimmillaan. Toki saattaa käydä niinkin, että lompakko hiukan kaventuu, kun pitää jotain herkkuja maistellakin ja hankkia vihanneksia ja ehkä hiukan kesäkukkia. Mistäpä niitä silti on niin mukava noukkia mukaansa kuin torilta, kaikki kun on tuoretta sekä sopuhintaista ja valikoima varsin vallaton.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5661

6 kommenttia

6 pingiä

Hyppää kommentti lomakkeelle

  • Anne P. on 16.6.2015 at 08:05

  Torit <3

  • Suklaahiiri on 16.6.2015 at 08:19

  Menisin kovin mielelläni, jos sellainen olisi tarjolla =( Vaan eipä ole meidän kulmilla toria.

 1. Voi taivas miten ihania kuvia ja herkkuja! Torille on kyllä ihan pakko päästä ;D

  • sari kalliomäki on 16.6.2015 at 11:50

  Suklaahiiri, tunnustan että meilläkin täällä saaressa on varsin vaatimaton tori, mutta Porin keskustassa tulee käytyä aina silloin tällöin ja nämä kuvat ovat Helsingistä.

  • sari kalliomäki on 16.6.2015 at 11:51

  Taru, jos tällainen tori olisi ihan lähinurkilla söisin pelkkiä hedelmiä, marjoja ja vihanneksia :D, niin houkuttelevia kyllä ovat.

  • Pipsa A on 16.6.2015 at 12:45

  Torilla on kyllä niin ihanaa! Olen tänä kesänä hävettävän vähän kyllä käynyt, ovat kaikki niin kaukana ja (mukamas) hankalan matkan päässä… vielä on torimansikatkin syömättä! Noh, ihanat kuvasi kuitenkin taas muistuttavat että sinne torille pitää mennä!

Kommentit eivät ole päällä.