Lastenkutsut

Kaupallinen kampanja/yhteistyössä Duni

Kaikennäköisiin juttuihin olen elämäni aikana ihastunut, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun kertakäyttöastiat herättävät näin suuria tunteita. Nämä Dunin tuotteet, jotka sopivat erityisen kivasti kesäisiin lastenjuhliin, valloittivat minut kyllä heti ensisilmäyksellä ja pikkuruiset sydämet olivat piste iin päälle. Ehkä minun ei tarvitse sen enempää väreistä ja kuoseista hihkua, katsokaa kuvia ja ihailkaa itse. Kaunista ja monikäyttöistä.

Meillä on ollut lähes aina lasten synttäreillä kertakäyttöastioita ja ihan käytännön syistä. Maailman helpointa on peittää pöytä kertakäyttöpöytäliinalla ja kattaa iloisilla paperiastioilla. Ei tarvitse pelätä kaatuneita tai pudonneita mukeja, tarjottavia on kevyt ja helppo nostella paikasta toiseen ja mukeihin on helppo annostella poppareita, karkkia sekä vaahtiksia. Parasta on se, kun juhlien päättyessä voi ottaa liinan kulmista kiinni ja siivota pöydän alle minuutissa.

Dunilla on tällä hetkellä huikea valikoima eri värejä ja kuoseja, tässä postauksessa siis vain pieni otos niistä. Jokaiselle löytyy takuulla sopiva väriyhdistelmä ja malli, haluaa sitä kuitenkin synttäreilläkin kattaa kauniisti ja sävy sävyyn. Näillä tuotteilla se on sangen helppoa, sillä valikoimasta löytyy yhtä jos toistakin tuotetta kynttilöitä myöden.

Aikamoinen yllätys oli se, että osa Dunin lautasista on tukevia muovilautasia, jolloin niitä on pienen huuhtaisun jälkeen mahdollista käyttää useammankin kerran. Niistä voi siis tarjoilla mitä tahansa ja reunatkin ovat sopivan korkeat, ettei ruoka valahda heti syliin. Ihanteellisia siis lasten käyttöön. Herkullisen värisiä mukeja saa myös muovisena.

Servettejä löytyy useita kokoja ja kuoseja, mutta kyllä tuo omppukuosi vaan on ihan paras. Tykkään myös tuosta hiukan isommasta ja paksummasta vihertävästä servetistä, josta voi tehdä hetkessä kivan katealustan. Dunilla on tarjolla myös näppärää tablettirullaa, josta voi repäistä sopivan palasen kattauksen alle ja laittaa kaitaliinaa pöytään pitkittäin tai poikittain. Niin ja haarukat sekä veitset ovat sen verran vankempaa tekoa, ettei se haarukan piikki ole heti katkenneena pystyssä ensimmäisessä lihanpalassa. Näitä iloisia aterimia sekä muovisia pikkulautasia lähtee muuten muutama paketti serkkutytölle hiekkalaatikkoleikkejä varten.

Tarjottavaksi tein suklaamuffinsseja, joihin halusin koristetta sävy sävyyn. Olen usein raastanut suklaata tuollaisella vanhalla raastimella ja tällä kertaa tein suklaaraastetta vihertävistä candy melts -napeista. Onnistui hienosti ja raaste maistuu juuri sopivalta kermavaahdon kera. Muffinssit ovat synttäreillä kadonneet nopsasti pöydästä, kun taas täytekakusta eivät kaikki lapset niinkään välitä. Koristeeksi tein pikkuruisia sydämiä sokerimassasta, kun ihastuin niin tuohon siniseen sydämeen. Tämä suklaaraaste on myös helppo koriste kakun päälle ja värivaihtoehtoja löytyy suklaanapeissa runsaasti.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5639

2 kommenttia

2 pingiä

    • Vierailija on 24.4.2015 at 07:47

    Kyllä on kesäiset värit. kauniisti aseteltu ja huppu kuvausta.

    • EleanoraSmöör on 27.4.2015 at 16:52

    Pirteä ja ah, niin kevättä orastava kattaus! Ja loistava idea jauhaa suklaanapit hienojakoiseksi tuollaisella myllyllä! =)

Kommentit eivät ole päällä.