Parsaa ja pekonia

Jokakeväinen parsavillitys on jälleen täällä ja blogit ovat täynnä erilaisia parsaohjeita. Nappasin minäkin herkullisen vihreät parsat ostoskärryyni ja koska laiskotti varsin runsaasti, niin tein vaan sen perinteisen. Ehkäpä sitten vapuksi hiukan monimutkaisempaa.

Leikataan parsoista kovat kannat pois. Laitetaan pekonia tiiviisti parsan ympärille, pannulla kieritellen kypsäksi ja päälle ripaus suolaa sekä mustaapippuria. Tätä ei voita juuri mikään. Parsan hento maku ei mene pannulla paistaessa ihan hukkaan ja rapsakka, rasvainen pekoni sopii parsan kanssa täydellisesti. Mitä tätä sen enempää hehkuttamaan, olet jo varmasti kokeillutkin, jos et, niin kannattaa ehdottomasti testata. Tämä on mainio ehdokas vaikkapa vapun grilliherkkuihin.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5638

4 kommenttia

4 pingiä

Hyppää kommentti lomakkeelle

    • Anne P. on 20.4.2015 at 18:36

    Parsa + pekoni = autuus

    Yksinkertaista ja hyvää 🙂 ja todella kaunis kuva!

    • Tiina Garvey on 20.4.2015 at 18:52

    Tämä on vaan yksinkertaisen fiksu ohje. Ihan paras naposteltava parsa-aikaan!

    • sari kalliomäki on 22.4.2015 at 14:09

    Anne, autuus on juuri oikea sana kuvaamaan tätä :D.

    • sari kalliomäki on 22.4.2015 at 14:10

    Tiina, työkaverini tänään kertoi, että vielä helpommalla pääsee, kun paistaa pilkottua parsaa ja pekonikuutioita, niin ei ole edes tätä käärimisen vaivaa :).

Kommentit eivät ole päällä.