Arkea paossa

Me olemme pakoilleet tämän viikonlopun tavallista arkea ensin Ukon kanssa kaksin ja sitten poikien kanssa. Nora Jonesin rennoissa tunnelmissa, Merta-huvilassa eri päässä Reposaarta kuin mitä itse asumme ihaillen talvista merta, herkutellen sekä saunoen. Toki meillä on ollut myös aihetta juhlaan, sillä esikko täyttää täydet 18 vuotta, onnea rakas ginger. Miten tämä elämä valuu ohi niin hurjan nopeasti. Kuinka paljon pitäisikään nauttia tunnelmasta ja hetkestä, juuri siitä ohikiitävästä. Niistä pienistä iloista ja ihmeistä, joita löytyy ihan joka päivästä.

Laitan teille ensi viikolla jotain näppäriä talvisia mökkiherkkujen ohjeita. Lämpimät kasvis-kanatortillat lisukkeineen sekä paistettu makkara, vihersalaatin ja balsamicomarinoitujen sipulien kera. Nopeita ja helppoja, mutta silti niin maistuvia. Makkaranpaistajana meillä toimi poju, joka koki olevansa ihan miesten hommissa ja hienosti onnistui. Näköala ruokapöydästä suoraan merelle, sitä tulee ikävä. Tunnustan, että pieni mökkikuume nosti päätään, mutta toisaalta onko helpomaa ja mukavampaa tapaa kuin vuokrata mökki silloin kun siltä tuntuu.

Merta on Reposaaren ainoa talvella vuokrattavissa oleva mökki. Jo aikoinaan messuilla ihastuin sen yksinkertaiseen mutta tyylikkääseen ulkonäköön. Lehtikuusi materiaalina on viehättävä. Mökissä on paljon tilaa, useita makuusoppeja ja isot ikkunat suoraan merelle. Täydellinen omassa rauhassa oleva sisäpiha ja kesällä pääsee uimaan sekä veneilemään suoraan omasta rannasta. Mikäli nyt alkaa lomasuonia kutkuttaa, käykääpä facebookissa tykkäämässä Merta-huvilan sivuista ja varatkaa loma ihan parhaassa kesänviettopaikassa. Reposaari on nimittäin pistämätön.

Huvilan sauna on erillisessä rakennuksessa rannan tuntumassa. Puulämmitteinen kiuas takaa herkulliset löylyt ja pihalla on kiva käydä näin talvisaikaan vilvoittelemassa. Riipputuolikin hiukan houkutteli, mutta se taitaa odotella löhöäjiä kesään saakka. Onnistuneen viikonlopun jälkeen voi todeta, että aina ei tarvitse lähteä merta edemmäksi kalaan.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5602

5 kommenttia

5 pingiä

Hyppää kommentti lomakkeelle

  • elämää ja elämyksiä pirkko on 25.1.2015 at 18:04

  Ihana paikka <3

  • Perinneruokaa Prkl on 25.1.2015 at 18:05

  Oi, tosi tunnelmallisia kuvia. Olimme edellisenä kesänä ystävän häissä Reposaaressa, mutta talvi siellä näyttää yhtä upealta kuin kesä. 🙂

  Ja onnea esikoiselle!

  • Vierailija on 25.1.2015 at 18:10

  Oo kuinka kaunista ja hienosti kuvattu. Olisi ihanaa viettää viikonloppu tuollaisissa maisemissa hyvän ruoan merkeissä

  • Vierailija on 25.1.2015 at 19:35

  Todella kaunista, kiitos postauksesta!

  • sari kalliomäki on 25.1.2015 at 19:51

  Reposaari on ihana ja Merta-mökki kaunis sekä tunnelmallinen ja kyllä täällä Räpsöössä talvellakin on kaunista tosin taitaa kesä mennä kuitenkin ohi :D. Meri on aina kaunis.

Kommentit eivät ole päällä.