Kohti uutta vuotta

Tämä on nyt pelkkää juhlaa juhlan perään. Meillä uutta vuotta juhlitaan aina kohtuu maltillisesti, mutta silti pitää olla jotain erityistä. Minun piti jo aikaisemmin hiukan mainostaa niitä nettikauppoja, joista teen ostoksia, mutta se jäi kaikessa joulukiireessä. Nyt palaamme siihen. Olen siinä mielessä epätyypillinen nainen, että en tykkää ostoksilla olemisesta. Niinpä ei yhtään haittaa, vaikka asustelee täällä saaressa, sillä posti kulkee ja lähes kaikkea voi ostaa netistä. Lisäksi useita tuotteita ei ole muutenkaan ihan käden ulottuvilla, joten netin kautta saa välillä tehtyä jotain erikoisempiakin hankintoja. Yksi suosikkipaikkani on Decanter, josta teen paitsi nettiosoksia myös piipahdan siellä aina silloin tällöin Helsingissä käydessäni.

Olen jo vähän aikaa ollut aivan ihastunut ranskalaisiin Quai Sud -tuotteisiin. Ei kannata mennä käymään kotisivuilla lainkaan, sillä niihin jää äkkiä aika koukkuun. Kivoja viemisiä ja monenmoista hiukan erilaista juttua. Ranskasta en ole vielä uskaltautunut mitään tilaamaan, mutta näitä tuotteita saa ainakin Decanterista. Uutta vuotta ajatellen kivoja ovat nuo cocktailmaustepurkit, joissa hyvät ohjeet siitä mitä nesteitä pitää lisätä. Helposti saa tehtyä sangriaa, mansikkadaiquiria ja mansikkamojitoa. Ja uutta vuotta ajatellen kivoja ovat myös nuo poksurakeet. Hiukan vipinää lasiin ja suuhun. Sopivat muuten erinomaisesti myös muksujen synttärilimsoihin, testattu on.

Vielä uuden vuoden juhlistamista ajatellen ja tietysti muutenkin suosittelen Riedelin samppanjalaseja, nämäkin Decanterista. Jalaton versio on näppärä ottaa mukaan rientoihin ja kun pitää laatikon tallessa, on niitä helppo kuljettaa mukana, mihin sitten sattuu menemäänkin. Uudistunut lasin muoto on rento, mutta silti tyylikäs. Ei siis muutakuin maljat uudelle vuodelle.

Permanent link to this article: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5592

1 comment

1 ping

  1. Kiitos nettikauppavinkistä! Nuo Histoire de Gout -tuotteetkin vaikuttavat niin sieviltä ja hyviltä, että uskon koukuttumisen olevan pahana vaarana… Ihanaa vuodenvaihdetta!

Comments have been disabled.