Kutsuva kattaus -kilpailu

Yhteistyössä StyleRoom

Ruuan laiton lisäksi myös sisustaminen on kivaa. Tänä syksynä sitä onkin harrastettu oikein olan takaa. Uudet isommat hankinnat ovat aina pitkän harkinnan tulos ja yleensä ostamme klassikkotuotteita, jotka sitten kestävät kulutusta ja aikaa. Pikku muutoksia ja uutta ilmettä kotiin saa sitten vaikkapa kattamalla pöytää eri tavoilla. Tähän ikään mennessä on tullut keräiltyä jonkinverran astioita, mutta onneksi vain muutamaa sarjaa. Uusien kerättyjen rinnalla meillä on aina jotain vanhaa ja yksi suosikkini vanhoista astioita on sininen maisema.

Nyt kaikkien innokkaiden kattauksien tekijöiden kannattaa osallistua Kutsuva kattaus -kilpailuun StyleRoomissa 1.12.2014-6.1.2015. Tarkoituksena on tehdä inspiroivia ja kauniita kattauskuva-albumeita, joiden joukosta sitten valitaan se kaikkein paras voittajaksi, joka saa palkinnoksi lahjakortin Best Western -hotelleihin.

Kävin itsekin koemielessä tekemässä oman albumini ja täytyy kyllä sanoa, että sen tekeminen oli erittäin yksinkertaista jopa tällaiselle blondille. Oman albumin teon lisäksi innostuin tutkimaan toisten kokoelmia ja StyleRoom on kyllä täynnä sisustusvinkkejä ja aivan loistavia albumeja. Omat suosikkikuvat voi keräillä leikekirjoihin. Menkää ihmeessä tutustumaan, jos ette ole ennen käyneet. Ja osallistukaa kisaan, nyt on sellaista juhlan aikaa ja tulee muutenkin katettua pöytää, joten voi helposti napsasta pari kuvaa muistoihinkin.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5586

1 kommentti

1 ping

    • Anne P. on 17.12.2014 at 07:22

    Ihana tuo sinun albumisi! kiinnitin heti, suurena serviettirengashamstraajana, huomioni upeisiin serviettirenkaisiin 🙂

Kommentit eivät ole päällä.