Viini, ruoka & hyvä elämä

Sain kutsun Viini, ruoka ja hyvä elämä -messuille ja olinkin siellä sitten eilisen päivän. Pakkohan sinne oli lähteä italialaisia tunnelmia haistelemaan ja niinhän siinä kävi, että matkakuume iski taas oikein olan takaa, Italiaa kun ei voita mikään. Tarkoituksena on jatkossa blogissa tunnelmoida Italiaa enemmänkin ja antaa mahdollisimman paljon hyviä vinkkejä niin ruoka- kuin matkakokemustenkin osalta.

Messuilla oli tarjolla italialaisia herkkuja laidasta laitaan ja myös paljon muuta mukavaa. Kiva oli tavata ihan uusia kasvoja ja tutustua muutamiin uutuusjuttuihin. Le Creuset ihastutti uusilla väreillä ja tuotteilla. Decanterin osastolta löytyi monennäköistä katseltavaa. Ceesta Oy:n osastolla kuolasin uutuustuotteita Ranskasta sekä oliiviöljyjä ja alkoholittomia kuohuvia. Siellä myös viiniasiantuntija Essi Avellan esitteli minulle uutta messuilla lanseerattavaa samppanjalasia, joka tuntui kädessä enemmän kuin hyvältä, oli sopivan tilava ja muotoilultaan täydellinen. Kyllä meille vielä muutama samppanjalasi mahtuu. Umbria.fi -osasto säväytti tarjonnallaan, sillä viime kesänä tuli käytyä Umbriassa ja alue oli sangen ihana rauhallisine maalaismaisemineen. Sinne toivon pääseväni taas uudelleen.

Viinipuolella tarjontaa oli ihan laidasta laitaan, siitä tarkemmin Ilkan blogissa. Erilaisia naposteltavia ja monennäköisä herkkuja löytyi useastakin kojusta, joten kannattaa lähteä messuille ison nälän kanssa. Käykäähän tutustumassa, messut ovat vielä loppuviikon ajan.

Permanent link to this article: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5561

3 comments

3 pings

  • Vierailija on 24.10.2014 at 14:00

  Voi miten ihania kuvia.taiturikuvaaja.upeista kulmista kuvattu.

  • sari kalliomäki on 26.10.2014 at 08:26

  Kiitos :), kuvaileminen on kivaa.

  • Vierailija on 28.10.2014 at 18:57

  Voi kuinka voi olla hienosti esillä.loistavia kuvia kuin olisi läsnä.kiiyos

Comments have been disabled.