Teetä ja sympatiaa

Tänään on sattunut parikin ihanaa juttua. Ensinnäkin keskimmäinen poika toi koulusta kotiin tekemänsä leikkuulaudan, joka oli kyllä mielettömän hieno, tarpeeksi iso ja huolella tehty. Mahtaakohan sitä lainkaan tohtia käyttää. Sen lisäksi postista putkahti Satu Koiviston uutuuskirja Gastronaatti, joka kyllä teki heti ensiselauksella tosi positiivisen vaikutuksen. Tykkäsin niin aavistuksen romanttisesta tyylistä ja ajatuksesta, että rippeisiinkin voi rakastua. Hienoa, että raaka-aineet on valittu niin, että ne ovat edullisia, helppo hankkia ja kasvattaa itse, tykkään. Palaan asiaan tarkemmin tutustuttuani.

Ja sitten arvontaan, kiitos kaikille osallistujille kauniista kommenteista, olisin lähettänyt teille kaikille lahjakortin, jos se olisi mahdollista, mutta tällä kertaa seuraavat kommentit veivät arvonnassa voiton. Lahjakortit ovat lelutalo.fi kauppaan ja teihin otetaan sähköpostitse yhteyttä. Minnnni : Voi miten kiva arvonta! Mukana olen ! :), Hanna-Mari: Onnea voittajalle ! ja Jorma Holm: Onneksi olkoon, olen vakuuttunut, että ko. formaatilla olisi yhtä hyvin pärjännyt myös “vaarin- tuffannakki” -nimisessä kisassakin. Onnea kaikille lahjakortin voittajille. Toivotaan, että saadaan pian uusi arvonta pystyyn.

Permanent link to this article: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5559

4 comments

4 pings

Skip to comment form

  • Hanna-Mari on 20.10.2014 at 18:24

  Upea leikkuulauta!

  Ja kiitos kivasta arvonnasta, voittajan on helppo hymyillä 🙂

  • sari kalliomäki on 20.10.2014 at 18:33

  Kiitos Hanna-Mari ja onnea. Jossain vaiheessa lapset menevät niin vauhdilla kehityksessä eteenpäin, ettei meinaa perässä pysyä ja tämä on taas osoitus siitä, koko päivän olen leikkuulautaa ihaillut, kun on mielestäni niin upea, taitaa jäädä ainakin aluksi kuvausalustaksi.

  • Vierailija on 20.10.2014 at 18:45

  Ihana leikkuulauta.

  • Jorma Holm on 25.10.2014 at 08:18

  Posti toi palkintolahjakortin, kiitos siitä.
  Nyt kuumeinen pohdinta päällä mitenkä sen
  parhaiten hyödynnän. (y) 🙂

Comments have been disabled.