Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä ja jotain lainattua

Olen nyt kaiketi sellaisessa vaiheessa, että olen naimisissa harrastukseni kanssa. Toki minulla on myös Ukko, joka on virallinen rakas puolisoni, mutta blogimaailmasta on tullut jokapäiväinen elämäntapa, ikään kuin toinen maailma. Olen valtavan innostunut reseptien suunnittelusta, ruuan valmistamisesta, leipomisesta, luomusta, terveellisistä elintavoista ja valokuvaamisesta. Toivon, että voin välittää edes pikkiriikkisen teille tätä innostusta ja ehkä tartuttaakin sitä hiukan. Kun tyrniä ja tyrskyjä nyt siirtyy tänne Maku.fi saitille, toivon teidän saavan entistä parempia ohjeita entistä näppärämmin ja tiheämmin. Siis jotain uutta.

Olen ihminen joka rakastaa keräilemistä. Kierrän kieli vyön alla kirpputoreja sekä vanhan tavaran päiviä ja etsin mitä muutakaan kuin vanhoja astioita ja keittiötavaroita. Keittiöstämme löytyy sarja jos toinenkin vanhaa Arabiaa, monia yksittäisiä kippoja ja kappoja sekä lukematon määrä parittomia ruokailuvälineitä. Siis jotain vanhaa.

Kotipaikkamme on idyllisessä Reposaaressa keskellä merta. Tämä rauhallinen asuinympäristö inspiroi aina uudelleen ja uudelleen vuodenaikojen mukaan vaihtuvilla maisemilla. Luontoa rakastavana ihmisenä toivon, että voin välittää teille välillä tunnelman jos toisenkin täältä meren rannalta. Siis jotain sinistä.

Ruokablogin pitäminen ei onnistuisi ilman perheen tukea. Ukko ja pojat ovat oppineet syömään ruuan välillä kylmänä, hoitelemaan tiskikasoja ja käymään pikaisilla kauppaostoksilla. Ideoita ja energiaa keittiössä piisaa, kun on monta kokkia ja välillä aikamoiset sopat. Parhaita ovat kuitenkin koko perheen ruokailuhetket ja keskustelut ruokapöydän äärellä sekä tietysti myös yksin ja yhdessä keksityt uudet reseptit, joita toivon teidän ahkerasti käyttävän. Siis jotain lainattua.

Toivottavasti mahdollisimman moni vanha lukija löytää tiensä tänne uudelle saitille ja tervetuloa kaikille teille uusille lukijoille. Toiveita ja palautetta kannattaa kirjoitella ahkerasti ja niitä voi myös lähettää osoitteeseen [email protected] Yritän vastailla mahdollisimman pikaisesti. Herkullista syksyä kaikille.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/5536

4 kommenttia

4 pingiä

Hyppää kommentti lomakkeelle

 1. Upea alku jo täällä! Sivut ovat hienot, kyllä nyt kelpaa jatkaa bloggailua! Hienoa Sari ♥

  • sari kalliomäki on 10.9.2014 at 19:35

  Kiitos Kirsi.

  • Minna T on 12.9.2014 at 07:15

  Haluaisin seurata blogiasi Blogilistalla tai Bloglovinin kanssa. Ei onnistunut vielä kumpikaan.

  • Vierailija on 12.9.2014 at 11:40

  Kiva juttu 🙂 eli tässä olisi linkki blogilistaan: http://www.blogilista.fi/blogi/tyrnia-ja-tyrskyja-maku/125408 Laitan tämän tuonne blogin sivuunkin mahdollisimman pian.

Kommentit eivät ole päällä.