Vihdoinkin täällä

Kyllä menikin aikaa, nimittäin tässä siirtymisessä ja kaiken paikalleen saattamisessa, koneen vieressä on tullut istuttua ihan muutama tunti. Kaikki ei tietenkään mennyt kuten strömssöössä ja yli 900 postauksen trimmaamisessa sekä resepteissä oli todella paljon hommaa, mutta olen niin ylpeä siitä, että itse tein ja itse sain kaiken paikoilleen. Halusin palata siinä mielessä vanhaan, että olen pomo itse itselleni ja tämä ratkaisu tuntuu tosi hyvältä. Tämä on varmasti lukijoillekin mainio vaihtoehto, sillä olen pyrkinyt tekemään blogista helpomman lukea ja käyttää.

Ensinnäkin oman kokemukseni perusteella reseptit blogeissa ovat kyllä mainio juttu, mutta niiden etsiminen blogivilinästä ihan hirveää, niimpä kokosin teille kaikkein suosituimmista resepteistä kansiot, joista voi kelata nopeasti esiin sen mitä haluaa valmistaa ja yhdellä klikkauksella löytää reseptin. Kirjaston tekeminen on vielä aavistuksen kesken eli muutamia reseptejä etsii vielä paikkaansa. Lupaan, että homma on valmis tämän viikon aikana. Kansioihin tulee myös puutarha-, viherkasvi- ja matkailuosiot.

Toinen olennnainen asia ovat mainokset, jotka nyt jotain pieniä poikkeuksia lukuunottamatta ovat poissa, eikä tarvitse niitä vahingossa painella tai odotella latautumista. Toki mainostan tarvittaessa asioita ja juttuja, jotka ovat minulle tärkeitä, mutta niitä löytyy erikseen juttujen sisällöstä tai yhteistyökumppaneiden linkkejä mahdollisesti sivubannerista. Aika tarkka olen siitä, mitä sinne haluan, joten mihinkään mainosten tulvaan ei tarvitse varautua.

Näillä mennään, katsotaan mitä saadaan aikaiseksi. Kiva jos poikkeilet ♥.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/16801