Ruosteenruskeaa olohuoneessa

Olen aina tykännyt syksyn värisävyistä, vaikkei se lempivuodenaikani olekaan. Meillä ei kovinkaan paljon vaihdella kuoseja vuodenaikojen mukaan. Kun ei ole verhoja, matot on nahkaa ja kaikki ylimääräiset tekstiilit on karsittu, ei edes ole pajon mitä varioisi. Nyt tuli kuitenkin ostettua Himlan ruosteenruskeat tyynyt sekä pellavapeite, joka on  muuten niin iso, että sinne alle mahtuu vaikka kaksi telkkaria katsomaan. Jalatkin siis mahtuvat mukavasti peitteen alle ja siihen on kiva kietoutua, vaikkei se villaa olekaan. Materiaali on myös kivan ryppyistä jo valmiiksi.

Olen suurenmoisen tykästynyt tuohon väriin ja se tuo juuri sopivan voimakkaan säväyksen olohuoneesen. Syksy siis saapui kerralla. Olin puolitoista viikkoa yksinäni  Ukon kierrellessä moottoripyörällä Eurooppaa ja kai tuo sitten oli lohtuhankinta. Ukko totesi kotiin tullessaan, että onpa hieno poltettu oranssi väri. Hmm, no se kyllä on ruosteenruskean nimellä, mutta samapa tuo, kiva on väri ja materiaali. Kesän ja syksyn sisustushankinnat ovat olleet tarkoituksella aika minimissä. Räpsöön kirppareilta tuli hankittua muutama iso simpukka ja thaimaalainen kanakori, se on lystikäs kapine. Minimalismin toteutushaaveissa kun ollaan, niin ei voi paljon hankintoja tehdä, päinvastoin.

Edit: Käykääpä katsomassa myös Pihkalan juttu Mustavalkoista olohuoneessa. Meille tuli hauskasti peräkanaa toisistamme tietämättä aivan samantyyppiset otsikoinnit.

Permanent link to this article: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/14457