Happy Waffle, Helsinki

Oletko koskaan pohtinut syvällisemmin mitä mielikuvia sana asiakaspalvelu sinussa herättää? Mitä vanhemmaksi ja tietoisemmaksi omasta kuluttamisestani tulen, sitä enemmän kaipaan asiakaspalvelua isolla A:lla. Haluan tulla huomatuksi, olla tervetullut ja haluan, että tiedän mitä olen ostamassa ja miten. Hyvä fiilis on se, minkä haluaa kokea toistekin. Helsingin reissun number one asiakaspalvelu oli Happy Waffle vohvelikahvilassa, jossa oli hurmaava nuoriso Helmi ja Arnold vastaanottamassa sekä neuvomassa tilauksen kanssa, kertomassa omat suositukset ja opastamassa iloisella asenteella. Tätä niin kaipaisin ihan joka paikkaan.

Ihastuin kovin tähän tilaussysteemiin, jossa saa rauhassa miettiä mitä haluaa, sillä olen tällainen enten tenten teelikamenten -ihminen, joka miettii kaikki moneen kertaan ja tällä systeemillä ei tarvitse tukkia koko kassaa, vaan näkee mitä on tarjolla, valitsee kaikessa rauhassa omat suosikkinsa ja vie lapun kassalle. Rauhassa valitsemista tämä vaatiikin, sillä kaksin puolin on vaihtoehtoja ja jos valmiit suosikit eivät riitä, voi valita ihan oman combon. Rapean rapsakkaa tuhtia vohvelia yhdistettynä täyteläisiin ja raikkaisiin makuihin, nämä ovat ihan vastustamattomia.

Ukko valitsi aika nopeasti oman vohvelinsa Mr. Nuts, jossa vohvelin lisäksi on vaniljajäätelöä, kermavaahtoa, salted caramel -kastiketta, snickers-paloja ja pähkinöitä, kyllä tämä ihan hiljaiseksi veti ja isot kehut tuli sitten kun oli nuoltu viimeisetkin pisarat suupielistä ja parrasta. Hiukan häntä jäi harmittamaan, että olisi ollut kiva koittaa pekonin ja jäden yhdistelmää, mutta se jäi ensi kertaan, kahta kun ei isokaan mies pysty kerralla nauttimaan. Lisäksi Ukko totesi, että kuten suositeltiin kirpsakat marjaversiot sopivat varmasti hyvin makean vohvelin kanssa. Ah ja nam. Tämän voimalla tuli kierreltyä koko kasvitieteellinen, joka on muuten melkein vohvelipaikan vieressä, suosittelen molempia kohteita samalle reissulle.

Tässä putiikissa on sellainen kiva pikku yhtymä minun tuttavapiiriini, että työkaverini Eija on mukana vohvelin paistelussa. Hän teki rohkean päätöksen ja hyppäsi opehommista erilaiseen palveluammattiin ja myönnän, olen tosi kateellinen. Sen hetken kun sivusta seurasimme vohvelibaarin elämää, niin olisi niin tehnyt mieli mennä mukaan herkkuja valmistamaan ja tarjoilemaan iloisen sakkiin, taidan hakea kesätöihin ensi vuonna. Tosi hienon ihan oman konseptin on vohvelibaarin väki luonut ja toivotankin heille onnea sekä menestystä, kehnot kopioijat pysykööt kaukana. Ai niin ja vielä se olennainen eli osoite on: Vuorikatu 14. Facebook-sivuille pääset tästä.

Permanent link to this article: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/14238