Tanskalaisia kukkapurkkeja terassille

♥ Juttu sisältää tuotelinkkejä

Niin se on, että jotkut naiset keräilee laukkuja sekä kenkiä ja toiset taas kukkaruukkuja. Itse kuulun enemmän näihin jälkimmäisiin ja olen jo pari vuotta yrittänyt löytää ruukkuja, jotka olisivat sellaisia loppuikäisen liiton arvoisia. Kuinka ollakaan tanskalaiset mallit ovat tässä vieneet voiton ja meille on kotiutunut House Doctor, DBKD sekä Ferm Living ruukkuja monenlaista mallia. Esteettisen ulkonäön lisäksi olen aika kriittinen ruukkujen suhteen, sillä ne pitää sopia parketille, niiden pitää olla tarpeeksi kevyitä nostella ja käytännöllisiä pitää kunnossa. Lisäksi ruukkujen pitää sopia yhteen toistensa kanssa. Ei siis mitään helppoa puuhaa.

Jos olen tarkka ruukkujen suhteen, olen myös tarkka sen suhteen, mistä niitä hankin. Domdom, skandinaavisen sisustuksen nettikauppa on tällä hetkellä suosikkini, toki tilailen sieltä muutakin kuin ruukkuja, sillä valikoima on valtava, mutta lähinnä viime aikoina on ollut nämä terassiasiat ja kukkaset mielessä. Arvostan sitä, että tietää mitä saa, toimitus on joustavaa sekä nopeaa ja maksaminen turvallista. Minulla on muutamia luottopaikkoja, josta löytyy paljon meille sopivaa tavaraa, enkä edes jaksa selata monilla eri sivustoilla, kun jotain pitää hankkia.

Juuri ostin tuolta Domdomista ison Bohemian Parisienne shopper korikassin, sillä haluan kuskata ostokset kassissa enkä muovipussissa ja rannalle lähtiessä pitää olla tarpeeksi iso kassi mukaan otettavaksi. Myyntitekstin mukaan tämän ranskalaistyylisen korikassin kanssa voit tuntea viipyileväsi etelä-eurooppalaisessa maalaismaisemassa. Sitä minä odotan enemmän kuin mitään tältä kesältä, viipyileviä olotiloja, laitan kuvia kun kassi löytyy olkapäältä.

Domdomista meille muuten tuli kuvissa näkyvät mustat Ferm Living ruukut, jotka ovat tosi käytännölliset ja hyvät. Juuri sitä tyyliä ja laatua, jota näiden suhteen etsinkin. Ruukut ovat mustaa metallia, maalattu mattapintaisiksi ja niitä löytyy useaa eri kokoa. Jalkaosa on irrallinen, joten välillä voi käyttää pelkkää ruukkua. Ruukussa on reiät pohjissa, joten siihen voi istuttaa vaikka suoraan kasveja. Nämä ovat siitä kivoja kukkaruukkuja, että ne sopivat mainiosti sekä pöydälle, tuolille että lattialle. Kasveja saa sisätiloissa hiukan ylemmäs maasta ja saavat näin enemmän valoa. Näihin myös sopii lähes minkälainen kasvi vaan, sillä tyyli on yksinkertaisen tyylikäs kuten Ferm Livingillä on tapana.

Uusien ruukkujen lisäksi meille tupsahti terassille vanha radio, joka oli roskisdyykkauslöytö, sillä joku oli jättänyt sen vierasvenesataman roskiksen viereen. Eihän siinä ollut muuta mahdollisuutta kuin ottaa se terassille tunnelmaa luomaan, ääntä hänestä ei enää lähde tai ainakin se vaatisi pientä fiksausta, mutta kukkapöydäksi kelpaa mainiosti.

Sisältä lötyy Ferm Living amppelit, jotka olen hankkinut reilu vuosi sitten, tykkään näistä tosi paljon, sillä tällaiset herkät valuvat kasvit sopivat jämerän näköisiin ruukkuihin hienosti. Ferm Living tekee myös tosi kauniita kukkalaaatikoita jalalla tai ilman ja sellaiset on vielä ostoslistalla.

Lieneekö minulla tanskalaisihailun lisäksi joku ranskalaiskausi, sillä törmäsin edulliseen ikivanhaan kalastusverkkoon Etsyssä ja se piti ostaa, tästä on aikaa varmaan pari kuukautta ja posti kulki Ranskan ja Suomen välillä niin hitaasti, että ajattelin ettei tule koskaan perille, mutta tulihan se vihdoin ja sopii tänne merimaisemiin paremmin kuin hyvin.

♥ Ferm Living tuotteita saatu Domdomista bloginäkyvyyttä vastaan

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/14015