Lene Bjerre ilo silmälle

♥ Juttu sisältää mainoslinkkejä

Ehkä yksi suurimmista suosikeistani, jos mietitään terassisisustusta on tanskalainen Lene Bjerre, jonka sivuille pääset vilkuilemaan tästä. Lähestulkoon kaikki on tyyliltään ja muotokieleltään sellaista, että sopii minun silmääni. Olen parina vuonna ostanut Mandisa-sarjaa, josta löytyy bambusta valmistettuja erilaisia kalusteita. Sarjan valikoima on varsin laaja, löytyy erilaisia isompia ja pienempiä penkkejä, kapteenintuolia, montaa erilaista pöytää, lepotuolia, tikkaita, mahtava katoksellinen penkki sekä naulakko. Väreinä on tuo mikä löytyy kuvasta eli luonnonvärinen sekä sitten musta. Vettä nämä kalusteet eivät suurissa määrin kestä, joten meilläkin kaikki on sijoitettu katoksen alle ja talvet ovat sisätiloissa. Muuten bambu on jotenkin varsin miellyttävä ja kaunis materiaali.

Kuvissa pilkistää myös Lene Bjerren lyhty sekä tänä keväänä meille sisustusliike Trendosta tullut Lene Bjerren hylly. Olen varsin tyytyväinen siihen, että tätä sarjaa saa tilattua ihan Suomesta, eikä tarvitse jännitellä ulkomaan pakettien toimitusta. Trendosta löytyy tosi paljon kivoja juttuja juuri Lene Bjerreä tai sitten iso kasa muitakin merkkejä, joita en edes ala luettelemaan, sillä niitä on niin paljon. Voit käydä katsomassa heidän sivuiltaan täältä. Mielettömän laaja valikoima, nopea ja luotettava toimitus ja hyvin pakatut tuotteet, suosittelen. Tuo hylly on kiva lisä terassille, sillä pikkuhiljaa aion ulkoistaa osan kaktuksista ja hylly on juuri sopivasti katoksen alla niin ettei kaktukset kastu litimäriksi jatkuvasti, jos kesällä sataa paljon.

Tänään on ollut superlämmin päivä, puutarhatyöt ovat maittaneet, on syöty tukevasti, Ukko kävi hiukan moottoripyöräilemässä ja lopuksi vielä saunottiin. Ilta-aurinko paistaa tälle terassille aivan vastustamattomasti ja saunatakit päällä, tukka märkänä sekä posket ja korvat punaisina piti vielä ottaa ilo irti illan ihanuudesta. Tänään muuten avattiin kesäkausi, sillä joimme ensimmäiset kahvit vierasvenesatama Lokin terassilla, tästä se lähtee. Siitepöly saisi sen sijaan jo vedellä viimeisiään, sellainen riesa se monelle ja vähän itsellekin on. Tänään sitä leijaili poikkeuksellisen paljon ja terassin pöytä oli ihan keltaisen pölyn peitossa, vaikka oli aamulla hyvin pyyhitty.

Terassilta löytyy myös toinen tämän kevään uusi juttu nimittäin myös Trendosta tullut Lene Bjerren kolmikerroksinen kukka-amppeli, joka palveli ensin sisällä yrttihyllykkönä keittiössä, mutta halusin sen ehdottomasti ulos, jotta saan siihen myös pari kukkasta aurinkoa ottamaan. Laitoin pohjalle savilautaset, jotta korit pysyvät hyvinä ja tähän saa uskomattoman paljon tavaraa mahtumaan. Sopii toki kaikenlaisen muunkin tavaran säilyttämiseen, mutta kuinka ollakaan minulla siinä on kukkia ja yttejä.

Hiukan on vielä terassihommat kesken, sillä toinen terassi tuli öljyttyä mustaksi vasta tänään, mutta pikkuhiljaa hyvää tulee. Jos ihan rehellinen olen niin kymmenen litran öljytölkki on loppu ja minun intoni öljyillä myös, joten öljyilyhommat saa riittää tältä kesältä, hyvin se kymppi silti riitti kaikkeen mihin pitikin. Lisäksi olen aloittanut aikamoisen ketjun DIY-juttuja, joista kuulette myöhemmässä vaiheessa, ne tuntuvat venuvan ja paukkuvan sitä mukaan kun edellisen saa valmiiksi. Nyt kuitenkin nautitaan vielä lämmöstä ja ihanasta viikonlopusta. Miksei aina voi olla tällaista?

♥ Lene Bjerren hylly sekä amppeli saatu Trendosta bloginäkyvyyttä vastaan

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/13891