Keväistä sisustusta

♥ Juttu sisältää mainoslinkkejä

Tämän viikon maanantain tunnelmat livenä ja jotta pääset ihan kunnon fiiliksiin, nappaa päälle Olivia Ong tästä. Mielettömän ihanaa jazzahtavaa jalat pöydälle ja kahvikuppi käteen -musaa, joka laittaa väkisinkin haaveilemaan. Olisikohan täällä hiukan kevättä rinnassa, kysyn vaan, sisustuskärpänen on tainnut puraista ihan kunnolla. Koko kevään tyhjennysoperaation jäljiltä voi miettiä ihan kunnolla eri huoneiden järjestystä ja sisustusta. Myös terassi on saamassa pieniä piristyksiä.

Ei varmaan ole jäänyt näiden vuosien aikana epätietoisuuteen, että Riviera Maison on yksi suosikkini ja siksi tämä juttu sopii paremmin kuin hyvin edellisten Amsterdamin postausten jatkoksi. Amsterdamissa poikkesin tietysti Riviera Maisonin hehtaarin kokoiseen puotiin ja siellä riitti katselemista. Ehkä laitan vielä sieltäkin pari kuvaa, joissa näkyypi tämä meidän olkkarin pöytä sekä sivutasot. Olen tykännyt näistä hurjan paljon, sillä pinta on kierrätettyä puuta ja sopii meille loistavasti. Yksinkertainen, ilmava ja juuri sopivan tilava.

Nyt kevätauringon pilkistelyn myötä olkkari kuitenkin kaipasi jotain piristystä ja sitä tuli parin Riviera Maisonin tyynyn muodossa. Olen sellainen pienten muutosten ihminen ja olen monesti ihmetellyt ihmisten villitystä laittaa keväisin kaikki uusiksi. Ei kannata, sillä tosi pienilläkin muutoksilla saa aikaan isoja vaikutuksia. Nämä Cafe Floral -sarjan kukalliset mustavalkoiset tyynyt toivan kesän olohuoneeseen ja olivat juuri sopiva lisäys sohvatyynyjen joukkoon.

Riviera Maisonin tuotteita ei onneksi tarvitse rahdata Amsterdamista saakka, vaan niitä voi tilata kotipostiin vaikkapa Dreams-nettipuodista, josta meille tuli nämä tyynyt. Dreams on nimensä mukaisesti pelkkää unelmaa ja kannattaakin harkita tarkkaan käykö katsomassa tarjontaa TÄSTÄ. Puodista löytyy monta muutakin tuotemerkkiä RM:n lisäksi. Jessica lähetti minulle myös kuvaston, joka on jo luettu hiirenkorville saakka. Olen päättänyt kerrankin tehdä äitienpäivän mahdollisimman helpoksi ja kertoa suoraan mikä olisi niin mieltä ylentävää, vink vink. Alla oleva kuvastokuva kertoo paljon.

Tätä Cafe Floral -sarjaa löytyy muuten myös beige tyyny hopeisella reunuksella ja tekstityksellä, kahtakin erilaista mallia sekä tätä mustavalkoista koossa 30*40. Myös noita mustia kuvastokuvassa näkyviä sarjan lyhtyjä on saatavana erilaisia, meillä on ollut vastaavat mustat RM:n lyhdyt jo ehkä viitisen vuotta, eivätkä ole menneet miksikään, vesisateessa ei tietenkään kannata pitää niin toimivat erinomaisesti vuodesta toiseen.

Rakastan tätä valoa, se on ystävät melkein kesä jo. Voiko enempää toivoa. Sisustuskärpäsen lisäksi taitaa olla puutarhakärpäsiäkin liikeellä ja jatkossa taitaa tulla aika reippaasti puutarhan kohentamisjuttuja. Ihanaa lämpimän aurinkoista loppuviikkoa teille.

♥ Riviera Maison -tyynyt on saatu bloginäkyvyyttä vastaan

Permanent link to this article: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/13774