Kohti joulua, luukku 20

Meillä joulupöytä on perinneherkkujen valtaama. Toki joukossa on joka vuosi myös jotain uutta ihmeteltävää ja kokeiltavaa, mutta usein ne ovat sellaisia kausittaisia juttuja, jotka vaihtuvat vuosittain. Perinteisten herkkujen lisäksi pöydästä löytyy yleensä marinoitua fetaa, eri tavoin valmistettuja juureksia, lihakastiketta, lihapullia, perunoita vaihdellen hiukan eri muodoissa ja tietenkin kinkkua.  Allaolevassa listassa on teille tarjolla porkkanoita parissa eri muodossa, uunirosollin ohje löytyy aikaisemmasta postauksesta. Viinirypälesalaatti on oma suosikkini samoin kullankeltainen lanttulaatikko suvun perinteisellä ohjeella on niin hyvää. Laitan vielä ennen joulua listan parhaista lihapullista sekä perunaruuista. Enää pari päivää jäljellä, loppukirin paikka.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/13000

2 kommenttia

2 pingiä

    • Tiina on 20.12.2018 at 20:05

    Tänään juuri vinkkasin kaimalleni töissä tuosta viinirypälesalaatista! Se on namia!
    Ja kaikki tämä tapahtui enne kuin luin postauksesi.

    1. Tässä oli selvästi maaginen yhteys 😀

Kommentit eivät ole päällä.