Kohti joulua, luukku 16

Tästä jutusta löytyy kaikki suosikkini juustokakkujen saralla ja niitähän riittää. Jos haluat päästä tosi helpolla tee liivatteeton juustokarkkivaahtokakku tai helppo juustokakku lasissa ja koristele jouluisasti vaikka konvehdeilla tai piparinmuruilla. Kahvipöydän kuningattaren saa tekemällä hurmaavan valkoisen Toblerone-juustokakun korkeana jalalliselle tarjottimelle ja siihen yksinkertaisen kauniit koristeet vaikka joulun valkoisista kukista ja muutamasta vihreästä oksasta. Rohkea laittaa lakritsijuustokakun ja appelsiinijuustokakun päällekkäin ja perinteinen taas tekee mustikkaisen suklaajuustokakun suosikkisuklaastaan. Juustokakkupaloihin voi vaihtaa mauksi vadelman tai jonkun muun hillon. Macaronsit ja tryffelit sopivat hyvin koristeeksi ja ne voi hakea vaikka Sokoksen leivoshyllystä, kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Samalla voi napata rasian karhunvadelmia ja mustikoita tai suklaapukkeja ja muita suklaakoristeita.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/12973